Libnet.ro
UNICEF

22:15

Test cu Grand Cherokee facelift, cel mai inteligent model produs de Jeep

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test cu Grand Cherokee facelift, cel mai inteligent model produs de Jeep

Grand Cherokee a primit anul acesta un facelift, care vine cu tehnologii noi, unele pentru prima oara pe un model Jeep, printre care o cutie automata in 8 trepte, Cruise Control adaptiv cu functie stop, avertizare in caz de coliziune frontala cu. continuă pe Wall-Street Ro

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

FOTOGALERIE Cum a fost lansat Jeep Grand Cherokee facelift in Romania, in 25 de imagini

Versiunea restilizata a SUV-ului Jeep Grand Cherokee a fost lansata oficial in Romania, iar printre principalele modificari aduse de facelift se numara o noua cutie de viteze automata, ZF cu opt trepte fata de sase trepte in trecut), faruri redesenate acum bixenon si cu tehnologie LED pentru luminile diurne, sistem de infotainment nou, cu ecran tactil de 8,4 inch si instrumente de bord complet noi, compuse dintr-un afisaj de 7 inch plus indicatoare analogice pe laterale.

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala.

Cel mai mare actionar al FP propune prelungirea mandatului administratorului cu doi ani

Fondul american de hedging Elliott Associates, cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea, propune prelungirea cu doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, care va expira in septembrie 2014. Administratorul va trebui sa.

Solicitarile de somaj din Marea Britanie, in cel mai important declin din ultimii 16 ani

Numarul solicitarilor de ajutor de somaj din Marea Britanie a inregistrat, in septembrie, cel mai important declin din ultimii 16 ani, iar rata somajului s-a mentinut la 7,7% pe fondul semnelor de imbunatatire a pietei muncii din tara.

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Elena Basescu are SUCCESURI! Este cel mai harnic europarlamentar

Elena Basescu este cel mai harnic europarlamentar, potrivit unui clasament facut de jurnalistii de la Libertatea. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu are peste 1. 300 de activitati in Parlamentul.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )