Libnet.ro
UNICEF

01:05

Testamentul politic al Regelui Mihai: 10 dorinte neimplinite

Hotnews Hotnews,
 Testamentul politic al Regelui Mihai: 10 dorinte neimplinite

Mihai I a trait mereu cu speranta revenirii pe Tron. Asta l-a tinut in viata, asta l-a transformat intr-un fenomen al naturii umane si al istoriei globale. A fost loial pana la sacrificiu ideii pe care a interiorizat-o transformand-o in credinta potrivit careia sansa Romaniei nu vine decat de la traditiile sale istorice si constitutionale. Astfel, a trait pentru romani si pentru Romania, pentru ca, precum in monarhiile constitutionale, Suveranul reprezenta Natiunea. Ba chiar as aprecia, convins fiind de acest lucru, ca nimic nu a avut sens in viata lui care sa nu fi facut legatura cu Romania. continuă pe Hotnews

PSD Dolj iese in strada, duminica, pentru o actiune de comemorare a regelui Mihai, la Craiova

PSD Dolj a anuntat ca va mobiliza, duminica, toate structurile din judet, primarii si consilierii, pentru a-i aduce un omagiu regelui Mihai, in Piata Tricolorului din Craiova. Actiunea de omagiere este programata la ora 11. 00, la bustul regelui Mihai din Piata Tricolorului, transmite news. ro.

UPDATECirca 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Circa 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate, transmite Agerpres.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

Parlamentul se reuneste astazi in sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai; vor lua parte si presedintele Iohannis, principesa Margareta si Patriarhul Daniel

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care vor lua parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale si Patriarhul Daniel. De asemenea, au fost invitati premierul Mihai Tudose, ministrii, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al.

Mister: De ce TAC CASELE REGALE EUROPENE la moartea regelui Mihai?

Moartea regelui Mihai nu a fost lipsita de mistere si contradictii care par sa se adanceasca pe zi ce trece. Trecand cu vederea balbaielile si contradictiile aparute cu prilejul.

Mister: De ce TAC CASELE REGALE EUROPENE la moartea Regelui Mihai?

Moartea regelui Mihai nu a fost lipsita de mistere si contradictii care par sa se adanceasca pe zi ce trece. Trecand cu vederea balbaielile si contradictiile aparute cu prilejul.

BOR respinge CANONIZAREA Regelui Mihai

Dan Badic, fostul sefal Casei Regale a Romaniei, a facutvineri o propunere senzationala, cerandcanonizarea Regelui Mihai I. Biserica Ortodoxa Romana a dat lamuriri,.

Patriarhia Romna: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanarea Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat, astazi, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhie: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanare a Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat duminica, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )