Libnet.ro
UNICEF

17:15

The Pretty Reckless vor reveni cu o noua piesa Going To Hell!

Devorator Monden Devorator Monden,
The Pretty Reckless vor reveni cu o noua piesa Going To Hell!

Actrita Taylor Momsen, solista formatiei, si colegii sai tocmai au anuntat ca la inceputul anului 2014 isi vor lansa un nou album, intitulat Going To Hell, dar mai intai ne vor incanta cu primul single extras de pe material acesta fiind chiar cel care da titlul albumului. Piesa Going To Hell va fi lansata online . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Andra lanseaza o noua piesa Un milion, in colaborare cu Krem

Andra, una dintre cei mai apreciati artisti de la noi si unul dintre juratii Romanii au talent, a colaborat cu Krem pentru piesa Un milion. Noua piesa nu are inca parte de un videoclip, ci este insotita de un lyric video format din poze si versurile piesei. Piesa Un milion a fost realizata pentru un .

Dizzee Rascal ne prezinta o noua piesa in colaborare cu will.i.am Something Really Bad!

Mai este fix o luna pana cand rapperul britanic isi va lansa cel de-al cincilea album din cariera care se intituleaza, sugestiv, The Fifth. Acum doua saptamani artistul a lansat videoclipul celui mai nou single al sau, I Dont Need A Reason, iar acum Dizzee Rascal ne prezinta un nou track de pe album. Something .

Ariana Grande ne prezinta o noua piesa Youll Never Know!

Tanara artista a avut de curand primul sau show in cadrul galei MTV VMA iar acum Ariana isi incanta fanii cu ceva fresh si anume o noua piesa care va fi inclusa pe albumul Yours Truly, intitulata Youll Never Know. Piesa a avut premiera pe 28 august, dar nu se stie daca va fi lansata .

Pusha T si Chris Brown petrec pe cinste intr-o noua piesa Sweet Serenade!

Sweet Serenade este cel mai nou single marca Pusha T care face echipa pentru acesta cu nimeni altul decat Chris Brown care in ultima perioada s-a implicat in foarte multe colaborari. Piesa celebreaza barurile si viata de noapte iar Pusha T se declara in versurile sale cel mai bun rapper in viata. Man it feels .

Lady Gaga a dezvaluit un scurt fragment dintr-o noua piesa, Sex Dreams, la repetitiile pentru iTunes Festival!

Doar o zi o mai desparte pe excentrica artista de momentul mult asteptat atat de ea, cat si de fanii sai. Aparitia sa pe scena iTunes Festival 2013 este primul eveniment muzical important din luna februarie incoace pentru cantareata, dupa multele luni de recuperare din cauza operatiei suferite la sold. Acum cateva zile Lady Gaga .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )