Libnet.ro
UNICEF

22:15

The Saturdays au dezvaluit o noua piesa Love Come Down!

Devorator Monden Devorator Monden,
The Saturdays au dezvaluit o noua piesa Love Come Down!

O noua surpriza ne-au pregatit Una, Rochelle, Frankie, Mollie si Vanessa. Piesa care apare pe partea B a single-ului Disco Love, intitulata Love Come Down, a fost dezvaluita in premiera la un post de radio britanic. Love Come Down reprezinta un cover al piesei cu acelasi nume lansat in anii 80 de catre Evelyn Champagne . continuă pe Devorator Monden

O noua piesa a Ke$hei a scapat pe internet Meet Me In Space!

Piesa, produsa de catre Nathan Chapman, ar fi trebuit, cel mai probabil, inclusa pe tracklistul ultimului album lansat de artista, Warrior. Desi Ke$ha nu dat publicitatii aceasta piesa pana in prezent, iata ca acum avem ocazia sa ne delectam cu ea de vreme ce a scapat pe internet. I wanna love like Ive never had .

Justin Timberlake a dezvaluit o noua piesa Cabaret feat. Drake!

Dupa ce a confirmat lansarea noului single, TKO, si a interpretat live in premiera in cadrul festivalului iHeartradio alte doua noi trackuri, True Blood si Only When I Walk Away. Justin Timberlake ne prezinta acum o noua piesa de pe viitorul sau album, The 20/20 Experience: 2 of 2. Cabaret reprezinta o colaborare cu rapperul canadian .

O noua piesa a formatiei One Direction a fost dezvaluita Diana!

Piesa, care va face parte de pe viitorul album al formatiei, a fost dezvaluita online pe 21 septembrie, facand deliciul fanilor. Conform unor site-uri straine, piesa Diana ar fi cel de-al doilea single extras de pe albumul Midnight Memories. Niall, Zayn, Harry, Liam si Louis inca nu au confirmat daca Diana este noul lor single, .

Jennifer Hudson lanseaza o noua piesa I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.!

Dupa ce a incantat publicul de pretutindeni cu frumoasele sale balade si a castigat numeroase premii pentru munca sa, Jennifer Hudson revine in atentia noastra cu o piesa intr-un stil usor disco, intitulata I Cant Describe The Way I Feel), in colaborare cu rapperul T. I just cant put in words what I feel for .

Nelly, Pharrell si T.I. fac echipa pentru o noua piesa IDGAF!

Un nou track de pe albumul M. soseste in bratele noastre, intitulat IDGAF. Piesa reprezinta o colaborare cu Pharrell si T. Nelly a mai colaborat cu T. pentru inca o piesa de pe viitorul sau album, intitulata Rick James, care a fost dezvaluita online zilele trecute. IDGAF este o piesa destul de ritmata, foarte diferita .

Lorde ne prezinta o noua piesa 400 Lux!

Talentata cantareata neo-zeelandeza continua sa ne uimeasca prin muzica sa dezvaluind o noua piesa de pe albumul sau de debut, intitulata 400 Lux. Piesa este inclusa pe tracklistul albumului Pure Heroine, care urmeaza a fi lansat pe 30 septembrie. 400 Lux, care inca nu se stie daca este un posibil viitor single, pune foarte bine .

Fresh! Busker Busker lanseaza clipul piesei In The Beginning, A Thing Called Love!

Pe 25 septembrie, Romania fiind cu cateva ore diferenta in urma Coreei de Sud, a avut loc premiera noului videoclip al formatiei Busker Busker, formata din membrii Beom-Jun Jang, Hyung-Tae Kim si Brad Moore. Clipul, care este aproape in intregime in alb-negru, prezinta povestea a doi indragostiti care au decis sa o ia pe drumuri .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )