Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un festival de fotografie din Cluj, inclus in lista celor mai importante din lume

Adevărul Adevărul,
Un festival de fotografie din Cluj, inclus in lista celor mai importante din lume

Cotidianul britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival in lista celor mai importante festivaluri de profil din lume. continuă pe Adevărul

The Telegraph include Photo Romania in topul celor mai importante festivaluri din lume.

Unul dintre cele mai importante festivaluri clujene, Photo Romania, a intrat in prima liga mondiala a manifestarilor de profil. Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival, cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Romania, in topul celor mai importante festivaluri de profil din lume. Acum a ajuns la cea de-a patra editie si este considerat drept cel mai important festival de fotografie din Europa de Est. Photo Romania reprezinta o serie de expozitii, .

Radu Beligan, in topul celor mai puternice 100 de personalitati ale lumii!

Dupa ce a fost inclus in Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru, Radu Beligan figureaza acum in topul celor mai puternice 100 de personalitati din divertisment, intr-un clasament intocmit de publicatia americana Business Insider.

Modelele Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute automobile in Rusia in luna ianuarie

Modelele marciiDacia Duster, Logan siSandero au prins la publicul rus, clasandu-se in topul celor mai bine vandute masini inRusia in luna ianuarie. in ianuarie, rusii au cumparat cele mai.

Ce face Aeroportul din Cluj cu un imprumut de 50 mil. lei, pe 20 ani

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj vrea sa contracteze un imprumut de 50 milioane de lei, pe o perioada de 20 de ani, pentru finantarea unui proiect de investitii, potrivit Mediafax .

Basescu, la Cluj: Primarii PDL din Cluj s-au plans ca au fost mintiti privind majorarea salariilor. Nu mai primesc fonduri pentru scoli

Traian Basescu a declarat, luni dimineata, la Cluj, ca s-a mintit cu marirea salariilor primarilor. intrebat de jurnalisti, luni dimineata, la iesirea din hotelul din Cluj-Napoca la care a fost cazat, ce a.

Accident Apuseni: Medicul Sorin Ianceu, din nou la spitalul din Cluj.

Medicul Sorin Ianceu, unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentul aviatic din Apuseni, merge din nou la spitalul din Cluj-Napoca, intrucat are probleme cu corsetul fixat de medici, conform Digi 24. Citeste si: Accidentul din Apuseni: Copilotul Razvan Petrescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii viitoare Dr. Sorin Ianceu a fost externat in urma cu o saptamana din Spitalul Judetean din Cluj-Napoca. Dupa mai bine de doua saptamani de ingrijiri, medicii au decis ca acesta poate .

JO de la Soci: topul celor mai violente accidentari cuprinde si un roman

Jocurile Olimpice de la Soci au adus, pe langa frumusetea competitiei de iarna, si aspecte mai putin placute: accidentarile au provocat probleme serioase unor concurenti, printre care si unui roman.

Hot Jazz Band din Ungaria concerteaza pe scena Operei Maghiare din Cluj

Aflat in turneu in Romania, Hot Jazz Band din Ungaria va concerta in data de 15 februarie de la ora 19. 00, la Opera Maghiara din Cluj. Concertul de la Cluj este al saselea dintr-un turneu de zece concerte.

Imagini greu de privit. I se spune Jack Spintecatorul din Cluj, dupa ce a SCALPAT un barbat cu sabia, intr-un bar

Imagini incredibile la Cluj-Napoca. Doi barbati au fost taiati cu sabia de un tanar dupa o bataie ca-n filme dintr-un bar din oras. Unul dintre cei atacati a fost scalpat efectiv in urma.

Basescu: Primarii PDL din Cluj mi s-au plans ca au fost mintiti privind majorarea salariilor lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dimineata, ca primarii PDL din judetul Cluj cu care s-a intalnit, duminica seara, la un restaurant i s-au plans ca au fost mintiti in legatura cu majorarea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )