Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Wall Street Journal: Europa si criza post-recesiune

Adevărul Adevărul,
The Wall Street Journal: Europa si criza post-recesiune

Evolutia PIB in cel de-al doilea trimestru scoate zona euro din recesiunea prelungita. Dar datele ascund, de asemenea, problemele care predomina in mare parte din blocul comunitar. Rata somajului continua sa depaseasca recorduri in multe tari din sud. Guvernele si gospodariile de-a lungul Europei inca au povara unor datorii grele, iar firmele mari si mici nu fac investitii, potrivit unui editorial al cotidianului The Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

Angajatii Fiat, platiti cu ajutorul statului italian

Angajatii celor cinci fabrici ale Fiat din Italia stau acasa lungi perioade de timp din cauza prabusirii cererii de masini pe piata europeana, dar sunt platiti printr-un program guvernamental menit sa evite concedierile, relateaza Wall Street Journal.

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile de pe Wall Street

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile bursiere printr-o aplicatie creata de Fidelity Labs, cu riscul ca investitorii iesiti la plimbare pe Wall Street sa intre intr-un stalp, daca vor fi prea ocupati cu verificarea portofoliilor pentru.

Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, transmite Mediafax. Media estimarilor economistilor indica o crestere de 0,2% in zona euro in trimestrul al doilea. In primele trei luni ale anului, PIB-ul zonei euro a scazut cu 0,3% fata de ultimul trimestru din .

Cum a ajuns Autonom Rent-a-Car de la 3 Logan-uri la o flota de 1.800 de masini [VIDEO]

Marius Stefan, fondatorul companiei de inchirieri de masini Autonom Rent-a-Car in 2004, a povestit cum a ajuns de la 3 Logan-uri la o flota de 1. 800 de masini in emisiunea Start-Up Wall-Street, difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx .

Test Drive Wall-Street: Mercedes-Benz Viano, 7 locuri la business class

Mercedes-Benz Viano poate fi in acelasi timp un vehicul de familie si unul pentru calatorii de afaceri. Realizat pe platforma modelului comercial Vito, Viano a fost lansat in 1996, iar acum este la a doua generatie.

EuroGSM: Am avut o crestere de 5% la vanzarile de telefoane in primul semestru

EuroGSM, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, a inregistrat o crestere de circa 5% pentru vanzarile de telefoane si de 10% pe segmentul de accesorii, a declarat pentru Wall-Street. ro, Zoltan Halmai, directorul.

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

CEO FlorideLux.ro: Produsele pe care le comercializam noi sunt primele la care se renunta cand se taie bugetele

Vanzarile traditioanele de flori vor creste anul acesta cu 10% fata de cele 200 de milioane de euro anul trecut, in timp ce piata online de flori va avea o crestere si mai mare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Marius Dosinescu, CEO al retailerului.

Wall Street a inchis pe rosu, pe fondul confuziei investitorilor

Wall Street a inchis scadere miercuri, investitorii ramanand prudenti in fata incertitudinii legate de economia americana si de mentinerea sustinerii bancii centrale a Statelor Unite: Dow Jones a pierdut 0,73% iar Nasdaq 0,41%, scrie AFP.

Pelinescu, Luxoft: Serviciile reactioneaza pozitiv la evolutia economiei

Segmentul serviciilor reactioneaza pozitiv la evolutia economiei si in urmatoarea perioada se vor vedea rezultate concretizate in cifre de afaceri in crestere, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Pelinescu, managing director Luxoft Romania, unul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )