Libnet.ro
UNICEF

09:45

Theresa May a ajuns in Argentina pentru summit-ul G20! Este prima vizita a unui premier britanic in Buenos Aires dupa Razboiul Malvinelor din 1982

B1 B1,
Theresa May a ajuns in Argentina pentru summit-ul G20! Este prima vizita a unui premier britanic in Buenos Aires dupa Razboiul Malvinelor din 1982

Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, a sosit la Buenos Aires pentru a participa la summit-ul G20, in ceea ce constituie prima vizita a unui sef de Guvern britanic de la Razboiul Malvinelor din 1982 si pana. continuă pe B1

Theresa May apara acordul Brexitului in Parlament

Premierul britanic Theresa May continua astazi sa depuna eforturi - intr-o vizita in Scotia si intr-o sesiune de interpelari in Parlamentul britanic - de a convinge ca acordul Brexitului incheiat cu UE este legitim, in contextul in care documentul este tinta unor critici multiple in Regatul Unit, relateaza AFP.

Donald Trump critica acordul privind Brexit: o palma pentru Theresa May

Presedintele american, Donald Trump, a dat cu bata in balta criticand acordul de divort incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana, o palma pentru prim-ministrul britanic, Theresa May, in momentul in care ea se chinuie sa-si convinga tara, potrivit La Libre, citat de Rador. Pare a fi un acord foarte bun pentru UE, le-a spus el jurnalistilor de la Casa Alba.

VIDEO Trump: Acordul Brexit al premierului Theresa May pare o afacere foarte buna pentru Uniunea Europeana

Presedintele american Donald Trump a aplicat o lovitura dura sperantelor premierului britanic Theresa May de a trece proiectul Brexit prin parlament, spunand ca acordul pare o afacere foarte buna pentru UE, ce ar impiedica schimburile comerciale dintre Regatul Unit si SUA.

n ultima clipa, Donald Trump se razgndeste si anuleaza ntlnirea cu Vladimir Putin la summitul G20 din Argentina

Presedintele american Donald Trump a anulat in cele din urma intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin in marja summitului G20, care se deschide vineri la Buenos Aires, la circa o ora dupa ce afirmase ca intalnirea vine intr-un moment foarte oportun, pe fondul escaladarii din Ucraina, scrie AFP.

REUTERS: Subiectele si intalnirile de urmarit la summitul G20 de la Buenos Aires

Liderii G20 se vor reuni vineri si sambata in capitala Argentinei, Buenos Aires, pentru un summit al statelor cu cele mai mari economii din lume, responsabile de 85% din productia globala si in care traiesc doua treimi din populatia lumii, noteaza marti Reuters.

Summitul G20, umbrit de dispute geopolitice si comerciale

Summitul celor mai mari economii ale lumii, membre in G20, a inceput astazi pe fondul razboiului comercial dintre Statele Unite si China, care a tensionat pietele mondiale, si al conflictelor geopolitice provocate deseori de presedintele american Donald Trump la intalnirile internationale, relateaza Reuters.

Donald Trump ar putea anula ntlnirea programata cu Vladimir Putin la summitul G20

Presedintele Donald Trump a declarat marti ca ar putea anula intrevederea pe care ar fi trebuit sa o aiba cu omologul sau rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladarii tensiunilor intre Rusia si Ucraina, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Avionul cancelarului german a fost SABOTAT: Incidentul din Germania perturba Summitul G20! (FOTO)

Cancelarul german, Angela Merkel, a absentat de la deschiderea summitului G20 la Buenos Aires dupa o aterizare de urgenta a avionului sau la Koln vestul Germaniei), joi seara. Presa germana afirma ca avionul.

Donald Trump spune ca ar putea anula intalnirea cu Putin de la summitul G20

Presedintele american, Donald Trump, a declarat marti ca, din cauza confruntarii maritime a Rusiei cu Ucraina, ar putea anula intalnirea cu omologul sau rus, Vladimir Putin, prevazuta pentru finalul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )