Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tigarile care vor disparea din Romania, in trei luni. Peste 500.000 de fumatori vor fi afectati

Adevărul Adevărul,
Tigarile care vor disparea din Romania, in trei luni. Peste 500.000 de fumatori vor fi afectati

Incepand cu 20 mai 2020, tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. continuă pe Adevărul

INCEPAND CU 20 MAI Tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata noastra

Tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din tara noastra, incepand cu 20 mai 2020, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania, se arata intr-un comunicat al British American Tobacco, remis Redactiei noastre.

Bani de la stat pentru plata ratelor la casa. Cine sunt romanii care vor beneficia din plin de noua Lege

O noua categorie de bugetari va primi bani de la stat pentru a-si plati ratele la casa. Este vorba despre politistii de penitenciare care vor avea la dispozitie ajutoare financiare lunare pentru plata ratei.

in trei luni dispar tigarile mentolate si cu capsule. Peste 500.000 de romani fumatori vor fi afectati

Incepand cu 20 mai 2020, tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. Consumatorii de mentol vor mai gasi insa aroma in produsele care incalzesc tutunul si in tigaretele electronice.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania: Trei persoane din Galati, plasate in carantina dupa ce s-au intors din nordul Italiei Urgenta la Buzau Protest la Bechet

Trei persoane care au calatorit cu un microbuz din Italia in Romania au fost plasate in carantina in orasul Galati. Este vorba despre doi barbati si o femeie care au plecat din Brescia, potrivit Mediafax. Cei trei au calatorit in acelasi microbuz cu femeia din Buzau care a alertat autoritatile buzoiene sustinand ca a intrat in contact cu o persoana bolnava. Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania. 40 Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din BechetUPDATE 22:30 179 de persoane din Italia vor ajunge duminica noaptea la Craiova. Autoritatile au luat masuri specialeUPDATE 22. Arafat: Pacienta din Buzau nu are nicio problema la acest moment. Este asimptomatica.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

Anunt important! Ce le pregatesc membrii PNL romanilor, in cazul in care vor castiga alegerile anticipate

In aceste zile, odata cu votul negativ an Senatul Romaniei pe OUG alegeri anticipate, apar tot mai multe tensiuni si declaratii ale oficialilor, care-mai-de-care, mai alarmante si, unele, chiar scoase din context. Anunt important Zilele trecute Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca apar tot mai multe informatii potrivit carora votul pentru investirea Guvernului, in plenul .

Cod Rutier 2020. in ce conditii pot face soferii din Romania inchisoare. Pedepse cu executare pentru acest tip de infractiuni

Noile sanctiuni ale Codului Rutier ii poate lipsi de libertate pe soferii care comit o serie de nereguli la volan. Li s-a intamplat unor romani, care au ajuns in arest fiind incarcerati de politisti, dupa ce au primit inchisoare cu executare. Cod Rutier 2020. in ce conditii pot face soferii din Romania inchisoare Potrivit somesanul. ro, .

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Registrul Comertului a operationalizat registrul beneficiarilor reali ai companiilor din Romania

Oficiul National al Registrului Comertului ONRC) a anuntat, joi, ca a operationalizat registrul beneficiarilor reali ai companiilor din Romania, in conformitate cu legea privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,99%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,99%, fata de 3,03%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )