Libnet.ro
UNICEF

23:15

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: Lucrarile vor incepe in toamna

B1 B1,
Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: Lucrarile vor incepe in toamna

O cladirea ce va avea 155 de metri inaltime va fi construita la Timisoara si va fi cea mai inalta din Romania, depasind cu 18 mai mult decat Sky Tower din Bucuresti. Lucrarile vor demara in toamna,. continuă pe B1

Cea mai mare benzinarie din lume va fi administrata de Shell timp de 10 ani

Cea mai mare benzinarie din lume, Berchem, cu o capacitate de 260 de milioane de litri/an, va fi administrata de Shell Luxembourgeoise dupa ce Guvernul din Luxemburg a reinnoit contractul pentru inca 10 ani.

Gala Premiilor EPSY: Serena Williams, desemnata cea mai buna jucatoare din acest an

Serena Williams a fost desemnata cea mai buna tenismena din acest an la Gala Premiilor ESPY. Astfel, ea le-a devansat pe Maria Sarapova, Simona Halep si Petra Kvitova, potrivit ziare. com. Romanca a lipsit de la.

Muftiul Murat Iusuf, despre moscheea care se va construi la Bucuresti: Nu va fi cea mai mare moschee din Europa

Liderul comunitatii musulmane din Romania, muftiul Iusuf Murat, spune despre moscheea care se va ridica la Bucuresti ca nu va fi cea mai mare din Europa, ci ca va avea o capacitate de 1. 000 de persoane. in plus,.

Iulian Dascalu construieste un ansamblu imobiliar de 220 mil. euro in Timisoara. Cum arata proiectul din vestul tarii

Grupul de companii Iulius, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, va investi 220 de milioane de euro in ansamblul multifunctional Openville din Timisoara, si va cuprinde inclusiv spatii de birouri, cea mai inalta cladire din Romania, de retail si.

Ascensiunea incredibila a Angelei Merkel: de la fizica cuantica la cea mai puternica femeie din lume

Angela Merkel a sarbatorit, vineri, 61 de ani, adresandu-se Parlamentului german pentru a vota pozitiv in cazul scoaterii Greciei din criza. Cea mai puternica femeie din lume, dupa cum a fost cotata anul acesta de revista Forbes, are un doctorat in fizica cuantica, conduce una dintre cele mai bogate tari din Europa si este actorul principal al negocierilor privind ajutorul financiar masiv pentru Grecia.

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara.

Cum arata cea mai mare benzinarie din lume. Are 51 de pompe si este frecventata zilnic de 25.000 de vizitatori

Cu o suprafata de peste 60. 000 de metri patrati, statia de alimentare de la Berchem, din Luxemburg, este cea mai mare din intreaga lume. Aceasta este operata de catre gigantul petrolier olandez Shell si dispune de 51 de pompe de carburant, dintre care 24 pentru camioane si 27 pentru autoturisme, plasate pe 21 de benzi.

Primele informatii oficiale despre moscheea care se va construi in Capitala: Va avea o capacitate de 1000 de locuri si nu va fi cea mai mare din Europa/ Muftiul Iusuf Murat: Daca nu se va dori finantare de la statul turc, solicit ca statul roman sa finan

Victor Opaschi, secretarul de stat pentru Culte si muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al comunitatii musulmane din Romania, au oferit, luni, primele explicatii oficiale referitor la moscheea care ar urma sa se construiasca in Capitala pe bd. Expozitiei. Astfel, lacasul de cult ar urma sa aiba o capacitate de circa 1. 000 de locuri, un parc pentru copii, o fantana arteziana si un loc de ablutiune spalare) si o sala de clasa pentru maxim 20 de copii care doresc sa studieze abecedarul religiei musulmane. Muftiul Iusuf Murat spune ca initial a propus ca moscheea sa fie finantata de statul turc, costurile ridicandu-se la circa 1 milion de euro, insa daca nu se doreste acest lucru, statul roman poate da bani pentru edificiu.

Cea mai desteapta nevasta de domnitor. Povestea Doamnei Elina, sotia lui Matei Basarab, a condus singura Tara Romaneasca in vremuri tulburi

Doamna Elina, sotia domnitorului Matei Basarab, a ramas in istorie ca patroana literaturii romanesti. Nicolae Iorga este cel care a numit-o astfel pe cea mai cultivata si erudita doamna a Tarii Romanesti, intr-un articol aparut in 1932 si numit chiar ,,Doamna Elina a Tarii Romanesti ca patroana literara. Destinul Elinei Basarab a fost legat, vreme de patru decenii, de domnitorul Matei Basarab, cu care s-a casatorit cand avea doar 14 ani.

FOTO A opta minune a relaxarii. Piscina suspendata pe lac la Iasi, singura din Romania si cea mai mare din Europa

Doi investitori din Iasi au inaugurat recent un complex de agrement unic in Romania, o piscina suspendata pe lac care are o suprafata de 250 de metri patrati, fiind cea mai mare din Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )