Libnet.ro
UNICEF

01:05

in timp ce bacteriile ucigase invadau spitalele din Romania, demnitarii si medicii se tratau in strainatate

România Liberă România Liberă,
in timp ce bacteriile ucigase invadau spitalele din Romania, demnitarii si medicii se tratau in strainatate

Un ministru, doi secretari de stat si disrectorului unuia dintre cele mai mari si cunoscute spitale din tara au ales sa se trateze in strainatate de afcetiunile de care sufereau. in acest timp, in Romania, mureau oameni din cauza infectiilor din spitale. continuă pe România Liberă

in premiera: Virusi in sistem. Multirezistenta la adevar ucide in spitalele din Romania

SRI, SIE, CIA, DIE, o companie a carei nume e pe buzele tuturor si o moarte suspect de convenabila pentru nefiresc de multa lume. Scandalul, cu iz de Hollywood dar si cu multe elemente reale, invaluie.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

Vesti bune pentru soferi: Primul giratoriu suspendat din Romania este deschis circulatiei (VIDEO)

Inaugurat acum o luna cu mare fast, primul giratoriu suspendat din Romania a fost deschis acum si pentru soferi! Este vorba despre pasajul suprateran aflat la intersectia dintre Ploiesti si Paulesti.

Firma Gemedica a aparut si in trecut in scandaluri legate de sistemul medical din Romania: Compania, controlata de apropiatii fostului primar Sorin Oprescu

Nu este pentru prima data cand numele firmei Gemedica apare in scandalurile legate de sistemul medical din Romania. Compania a captat atentia presei inca de acum sase ani, cand.

Firma Gemedica a aparut si in trecut in scandaluri legate de sistemul medical din Romania: Compania, controlata de apropiatii fostului primar Sorin Oprescu (VIDEO)

Nu este pentru prima data cand numele firmei Gemedica apare in scandalurile legate de sistemul medical din Romania. Compania a captat atentia presei inca de acum sase ani, cand.

Sondaj: Medicii si spitalele private din Romania, in topul increderii pacientilor. Spitalele de stat, pe ultimul loc

Spitalele de stat pierd teren in fata celor private. Potrivit unui studiu realizat de IMAS impreuna cu Centrul pentru inovatie in medicina, pacientii au mai multa incredere in.

Roland Garros: Programul de vineri al sportivilor din Romania - Vor juca Halep, Begu, Mergea si Tecau

Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Florin Mergea si Horia Tecau vor evolua vineri la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Simona o va infrunta pe Naomi Osaka 101 WTA), in timp ce Irina se va duela cu Annika Beck 39 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet.

Initiative: Google Adwords va castiga 33 mil. euro anul acesta pe piata din Romania

Reclamele prin Google Adwords inseamna 51,3% din investitiile in digital in Romania, estimate la circa 64 de milioane de euro, conform Media Fact Book, studiu realizat de agentia de media Initiative.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )