Libnet.ro
UNICEF

14:15

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Antena3 Antena3,
Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia.

Cum sa joci cel mai cunoscut joc din istorie ca un profesionist

Am strans cele mai noi coduri GTA 5 pe care le puteti folosi atat atunci cand va jucati pe PC-ul personal, dar si cand jucati varianta X-box sau PlayStation, scrie Playtech. roExista deja pe internet zeci de.

Daca ti-e frica de inaltime, cel mai lung pod din sticla iti va da cosmaruri [VIDEO]

Nu stiu despre voi, dar eu daca ma uit in jos de la etajul patru al unei cladiri, deja imi trece viata prin fata ochilor. Clipul urmator nu e pentru cei care sufera de rau de inaltime, iar daca nu ati suportat sa vedeti filmuletul pana la capat, clar nu ar trebui sa va planificati [].

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Cel mai mare parc inaugurat la Ploiesti, fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si alei care duc spre nicaieri

Cel mai mare parc din Ploiesti realizat din fonduri europene a fost inaugurat cu fast, sambata, in prezenta unui sobor de preoti, dar si a unor politicieni. Fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si cu alei care duc spre nicaieri, parcul este departe.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )