Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) verifica, intr-o prima etapa, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul Bucuresti 31 persoane) si judetele Ilfov 34) si Suceava 14), potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

Ziua cea mai neagra pe litoral. Mai multe persoane au murit in valurile marii si zeci de copii au fost pierduti pe plaja

Sambata a fost cea mai neagra zi pe litoral. Sapte persoane au murit sau sunt cautate in Marea Neagra, la Costinesti, Mangalia, Vama Veche si plaja Modern. Zeci de copii au fost pierduti pe plaja.

SUA: Mai multe focuri de arma trase in timpul unui protest in Ferguson. Cel putin o persoana a fost ranita

SCel putin un manifestant a fost ranit duminica seara dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase in timpul ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine in localitatea americana Ferguson. Mai multe persoane au iesit duminica in strada in orasul din statul central Missouri in cadrul unei manifestari in memoria lui Michael Brown, tanarul de culoare impuscat de un politist alt in urma cu un an, relateaza AFP.

Mesajele secrete ascunse in logo-uri celebre. Ce semnificatie au cele mai cunoscute sigle din lume

Siglele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume ascund, uneori, semnificatii pe care nu toti clientii lor le percep instantaneu. Cand ajung sa o faca, insa, imaginea companiei are, de cele mai multe ori, de castigat de pe urma creativitatii celor care au creat aceste logo-uri.

Cele mai nesanatoase combinatii alimentare

De cele mai multe ori nu tinem cont de felul in care combinam alimentele care ne intregesc o masa, intrucat multi dintre noi nu cunosc faptul ca unele combinatii alimentare ne pot ingreuna digestia.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )