Libnet.ro
UNICEF

23:15

Titlurile acordate de WTA, acaparate de romance. Simona Halep e cea mai buna, Mihaela Buzarnescu e revelatia

Adevărul Adevărul,
Titlurile acordate de WTA, acaparate de romance. Simona Halep e cea mai buna, Mihaela Buzarnescu e revelatia

Simona Halep, locul unu WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai, conform unui sondaj al WTA in randul fanilor tenisului, si a castigat si titlul pentru cea mai frumoasa lovitura. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai.

WTA Insider: Simona Halep si Monica Niculescu, cele mai bune jucatoare la retur n 2018

WTA Insider a prezentat o statistica, valabila la 11 iunie, in care Simona Halep si Monica Niculescu sunt cele mai bune jucatoare le retur, iar germana Julia Goerges cea mai buna la serviciu.

Simona Halep a vorbit despre participarea sa in acest an la turneul WTA de la Bucuresti. Ce decizie a luat liderul mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca nu crede ca va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International gazduit, de Arenele BNR in perioada 16-22 iulie. Am.

ANALIZA incepe hegemonia Simona Halep: romanca are sanse mari sa stea tot anul pe primul loc WTA

Dintre primele patru jucatoare ale lumii, Simona Halep are cele mai putine puncte de aparat pana la finalul sezonului. Ea are sanse mari sa incheie anul pe primul loc WTA.

Avertismentul transmis de WTA pentru Simona Halep

Asociatia de Tenis Profesionist a transmis ca Simona Halep va avea o misiune extrem de grea la Wimbledon. Specialistii considera ca trecerea de la zgura, suprafata ei favorita, la iarba, ii va scadea.

Simona Halep are un psihic de fier! WTA confirma schimbarea de mentalitate a celei mai bune jucatoare din lume

Simona Halep este campioana de la Roland Garros, unde a castigat trofeul dupa un parcurs impresionant pe zgura pariziana.

Simona Halep spune ca probabil nu va participa la turneul de la Bucuresti

Liderul WTA, Simona Halep, a spus ca probabil nu va participa la turneul de tenis de la Bucuresti. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba si este destul de greu, a spus ea, potrivit news. ro.

Simona Halep: in 20 de ani au fost multe momente grele, dar niciodata nu am renuntat la tenis

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA si recent castigatoare a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a declarat, miercuri, ca in cei 20 de ani de cand a inceput sa practice tenisul a tr.

Simona Halep, despre cea mai fericitazi din viata ei! Ce a spus despretrofeul castigat la Roland Garros

Simona Halep a fost prezenta, miercuri, la o conferinta de presa a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansarii unei noi campanii, si a vorbit despre momentul in care a simtit ca poate pierde finala de la Roland Ga.

Simona Halep, despre secunda cea mai fericita din viata ei: Cand am ridicat trofeul

Simona Halep a participat in aceasta dimineata la un eveniment caritabil organizat de fundatia Salvati Copiii si care se intituleaza Job pentru o secunda ce se adreseaza copiilor nascuti prematur.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )