Libnet.ro
UNICEF

06:30

Toata Romania tine cu Halep: Simona a oferit cea mai emotionanta declaratie despre sansele ei de a castiga French Open

Adevărul Adevărul,
Toata Romania tine cu Halep: Simona a oferit cea mai emotionanta declaratie despre sansele ei de a castiga French Open

Simona Halep a pierdut trei finale de Grand Slam pana acum: doua la Roland Garros 2014, 2017) si una la Australian Open 2018). Acum insa pare ca se apropie momentul triumfului. continuă pe Adevărul

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric.

Suma fabuloasa oferita pentru cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO din 1963 a devenit cea mai scumpa masina vanduta din lume, dupa ce a fost cumparata in cadrul unei licitatii pentru fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Modelul 250 GTO se numara oricum printre cele mai scumpe si dorite masini din toate timpurile. Pana acum, au fost produse doar [].

UIMITOR! Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa din vremea comunismului, ar fi fost... BARBAT

Ipoteze halucinante ies la lumina despre Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa de pe plaiurile noastre. Cine a fost de fapt cea care a dus la legende de neinchipuit? Cartea sa de bucate aparuta in 1936.

Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale

Zodia ta te face persoana care esti. De aceea, trebuie sa stii care este punctul tau forte in horoscop. Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale. BERBEC - Ambitia. Esti mereu motivata si obtii ceea ce.

FOTO Traian Basescu, din nou bunic. Cum o cheama pe cea mai mica nepoata a fostului presedinte

Senatorul PMP Traian Basescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu cea mai mica nepoata a sa, Anastasia. Cea mai mica nepoata este cel de-al treilea copil al Elenei Basescu.

Alerta METEO: Vreme instabila in toata Romania. Care sunt zonele cele mai afectate de fenomenele extreme

In urmatoarele saptamani vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma de aversa va fi mai mare, insa vremea, in general, se va mentine calda, cu temperaturi normale pentru aceasta.

Dragos Anastasiu: Forta de munca este cea mai mare problema in Romania

Criza de pe piata muncii, lipsa previzibilitatii si birocratia sunt principalele probleme cu care se confrunta Romania in acest moment, a declarat Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germane AHK Romania).

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a consumului din UE in luna aprilie

Comertul cu amanuntul cel mai important indicator al consumului populatiei a inregistrat o crestere cu 1,7% in luna aprilie in zona euro si in Uniunea Europeana, Romania plasandu-se pe primul loc, cu o crestere de 7,4% in perioada aprilie 2017 aprilie 2018, arata datele Eurostat.

Aproape 3.000 de participanti sunt asteptati la cea mai noua competitie sportiva 5K BETANO Night Run

Se pregateste lansarea primei editii a 5K BETANO Night Run, in seara de 8 iunie, cu plecare din parcul Herastrau, impreuna cu Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )