Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tonel Pop, despre faptul ca familia Luizei solicita daune morale in valoare de 300.000 de euro: Nu am cerut si nu am precizat nicio dauna. Sunt speculatii!

Antena3 Antena3,
Tonel Pop, despre faptul ca familia Luizei solicita daune morale in valoare de 300.000 de euro: Nu am cerut si nu am precizat nicio dauna. Sunt speculatii!

Avocatul familiei Luizei a sustinut ferm ca nu s-au cerut daunele morale in valoare de 300. 000 de euro, asa cum se vehiculeaza in presa. Tonel Pop a declarat ca sunt doar speculatii. Nu am cerut si nu am. continuă pe Antena3

CRIME iN SERIE iN CARACAL Familia Luizei Melencu cere daune morale de SUTE DE MII de EURO

Familia Luizei Melencu a depus la DIICOT o cerere in care solicita daune morale de 300. 000 de euro, potrivit unor surse citate de Observator. Avocatul familiei, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca probele gasite r.

EXCLUSIV IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alaturi de controversatul Remus Radoi CODITA intr-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXLUSIV ONLINE Ies la iveala detalii inedite despre personajele principale ale momentului in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul care reprezinta acum familia Luizei Melencu, una din victimele.

Cazul Caracal.Avocat: S-au gasit noi fragmente de oase de natura umana, in interior. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei

Dupa ce anchetatorii au reluat, miercuri, verificarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop a declarat ca au fost gasite noi fragmente de oase de natura umana si un al patrulea telefon, de pe care Dinca i-a sunat pe parintii Luizei. Tot acesta sustine ca Dinca are acces la toate informatiile prin avocatii sai.

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

Avocatul Luizei, despre descoperirea unui nou telefon: ii apartinea Alexandrei, dar nu a fost adus la expertiza Tonel Pop sustine ca anchetatorii refuza sa le arate dosarul (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, una dintre fetele rapite si ucise in Caracal, a afirmat marti, in direct la B1TV, ca anchetatorii nu au gasit un nou telefon, ci informatia a fost preluata gresit, fiind vorb.

Cazul Caracal. Avocat: Din declaratiile date, se intrevede ideea ca mai multe persoane au sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune ca, din declaratiile date in cadrul anchetei, a reiesit ca familia fetei a fost sunata de mai multe persoane, pentru a fi amagita, in sensul in care sa stea linistita, sa nu reclame la Politie sau la Parchet, eventual sa nu o caute.

Cazul Caracal: A fost gasit telefonul pe care Dinca l-a folosit sa sune familia Luizei

Avocatul Tonel Pop a anuntat miercuri ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gh.

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei, dupa ce ar fi furnizat date din ancheta si si-a facut selfie in casa lui Dinca. Avocat: Am facut o poza imbracat in combinezon pentru ca era haios. Au gasit pretext

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul Bucuresti in privinta avocatului Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei, dupa ce acesta ar fi furnizat detalii din ancheta, a fotografiat casa lui Gheorghe Dinca si chiar si-a facut un selfie din acea locuinta, au declarat pentru HotNews. ro surse din randul anchetatorilor. Avocatul sustine insa ca si-a facut selfie in afara campului infractional si avand acordul anchetatorilor, dupa care a sters fotografia. El spune ca i-a cerut sefului criminalistilor sa ii faca o fotografie imbracat in combinezon, pentru ca era haios cu acel costum deosebit si cu manusi.

CAZUL CARACAL Avocatul Tonel Pop si-a facut SELFIE in casa lui Dinca: Era haios combinezonul Procurorii DIICOT vor sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti

Avocatul familiei Luizei Melencu. Tonel Pop, a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie, au precizat surse judiciare pentru G4Media. ro. Avocatul nu si-a.

Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune morale de 300.000 de euro

Familia Luizei Melencu, tanara de 18 ani care a disparut in luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, cere daune morale de 300. 000 de euro si a depus la DIICOT o solicitare in acest sens, au declarat pentru HotNews. ro surse din ancheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )