Libnet.ro
UNICEF

06:46

TOP 10 Cei mai mari impostori din istorie

Adevărul Adevărul,
TOP 10 Cei mai mari impostori din istorie

De-a lungul istoriei, din antichitate si pana in zilele noastre, au existat nenumarate persoane care au sustinut ca sunt imparati, printese pierdute, regi disparuti sau simpli duci. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai scumpe masini din lume

Bugatti Royale Kellner Coupe, model din 1931, a fost vandut pentru 8,7 milioane dolari in 1987. Insa aceasta masina, ca de altfel multe altele,nu vor fi incluse in lista de mai jos, deoarece acestea nu mai sunt disponibile pe piata.

Cei mai mari 10 producatori de echipamente telecom Huawei si-a adancit pierderile la 17,7 mil. euro

Cei mai mari 10 producatori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut afaceri de 525 de milioane de euro, de trei ori mai putin fata de 2011, conform datelor de la Ministerul Comunicatiilor.

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus .

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie.

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de .

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

Special ADPM! Madonna- Top 10 cele mai bune clipuri!

Dupa prestatia ei de la Super Bowl, Madonna este starul saptamanii! Clipurile Madonnei spun, fiecare in parte, o poveste spectaculoasa si au reusit sa starneasca controverse si sa darame bariere. Iata topul celor mai bune videoclipuri lansate de Regina Muzicii Pop! Continue reading .

Utile: Top 10 cele mai periculoase diete; Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci; Metode de recuperare cand ne imbolnavim la strand

6 semne ca nu te hranesti corespunzator. E posibil ca micile tale probleme de sanatate sa insemne de fapt ca duci lipsa de ceva anume? Ai grija!Simptomele anemiei. Cand trebuie sa fim ingrijorati? Daca sunteti obosit chiar daca ati dormit bine sau va lipseste energia pentru activitatile normale, este posibil sa aveti anemie. Aceasta poate fi cauza principala a problemelor de memorie si a schimbarilor din starea de spirit.

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi le rade in nas autoritatilor. Sandu Geamanu posteaza poze din inchisoare pe Facebook

Sandu Geamanu, unul dintre cei mai periculosi interlopi, condamnat la 25 de ani de puscarie pentru omor deosebit de grav, le rade in nas autoritatilor. Are telefon mobil si cont pe Facebook si isi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )