Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai periculoase drumuri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Deciziile celor mai puternici politicieni din lume afecteaza vietile a miliarde de oameni, schimba intregi segmente de activitate si blocheaza sau lanseaza industrii globale. Cititi in continuare cum arata topul celor mai puternici 10 politicieni, dupa.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Cine tine in viata Coreea de Nord, cea mai mare amenintare din lume: 90% din exporturi se duc catre o singura puterea economica si militara

Sanctiunile economice luate de comunitatea internationala impotriva Coreei de Nord, dupa testarea rachetelor nucleare, sunt din ce in ce mai dure. Cu toate acestea, regimul lui Kim Yong-Un avertizeaza c?.

Lucruri mai putin stiute despre ciori, considerate cele mai inteligente pasari din lume

Ciorile sunt prezentate drept unele dintre cele mai sociabile pasari, desi prezenta lor in numar tot mai mare in aglomerarile urbane deranjeaza frecvent.

Cele mai bune afaceri din judet, premiate la Topul Firmelor

Si in acest an, Camera de Comert si Industrie Salaj a acordat premii celor mai puternice firme din judet, in cadrul unei noi editii a Topului Judetean al Firmelor.

Mihai Tudose: Romania este una dintre cele mai mandre natiuni din UE

Romania are multe de oferit in domenii ca agricultura, industria high-tech, IT si productia industriala, a declarat premierul Mihai Tudose, joi, la deschiderea Business Development Conference, eveniment or.

Moment istoric in domeniul IA: AlphaGo Zero a invatat singur si a devenit cel mai bun jucator de Go din lume

DeepMind, dezvoltat de cei de la Google, a devenit cel mai bun jucator de Go din lume, un joc de strategie extrem de complex, fara niciun input din partea expertilor umani.

De ce are Finlanda cel mai bun sistem de invatamant din lume. A exclus ceva de neconceput in Romania

Sistemul finlandez de invatamant a fost desemnat drept cel mai bun din lume, intr-un clasament realizat in 2016 de catre World Economic Forum. Iata mai jos un documentar care prezinta,.

Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Sa calatoresti in destinatii exotice poate fi chiar mai ieftin decat in unele tari din Europa. Iata asadar care sunt unele dintre cele mai ieftine si sigure destinatii exotice, in care poti sa ai o vacanta de doua saptamani fara sa platesti o avere.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )