Libnet.ro
UNICEF

16:15

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

România Liberă România Liberă,
TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations. continuă pe România Liberă

Top 6 - cele mai amuzante sau ciudate sesizari facute de constanteni. De la prezervative rupte pana la un cal obosit

Atunci cand vine vorba de reclamatii, sunt si constanteni care fie nu se gandesc de doua ori inainte sa sune la 112, fie cred ca problema lor este mai importanta decat orice altceva.

Cum sa-i spui ca o iubesti, de Valentines Day. Cele mai frumoase mesaje

Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor de pe 14 februarie, face mare valva in special pentru tineri. In acest sens, tocmai pentru ca unuii sunt fie romantici cu aceasta ocazie, fie se amuza pe baza acestei.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

VIDEO Cel mai frumos cadou de Ziua indragostitilor: o inima mare de ciocolata

Un maestru cofetar din Constanta creaza de ani de zile cele mai dulci cadouri pentru persoana iubita. 200 inimi de ciocolata au fost create cu migala pentru a fi gata de 14 februarie. Desertul special poate fi cumparat pentru a fi expus sau devorat alaturi de partenera.

Superlativele Deltei Dunarii. Top 7 - cele mai interesante si mai putin stiute lucruri despre Delta Dunarii

Pe cat de frumoasa este Delta Dunarii pe atat de nepromovata este zona. Nemtii, dar si turisti din alte zone ar cumpara bilete in fiecare an aici, in defavoarea litoralului romanesc sau bulgaresc.

Cat cheltuiesc romanii cu bani de Ziua indragostitilor

Cina romantica in savana din Tanzania, skyjump in Noua Zeelanda sau skydiving la Miami. Acestea sunt optiunile romanilor cu dare de mana atunci cand vine vorba de Ziua indragostitilor.

Unde mergem de Ziua indragostitilor: programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

Valentines Day. Unde mergem de Ziua indragostitilor, programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )