Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 6 - cele mai amuzante sau ciudate sesizari facute de constanteni. De la prezervative rupte pana la un cal obosit

Adevărul Adevărul,
Top 6 - cele mai amuzante sau ciudate sesizari facute de constanteni. De la prezervative rupte pana la un cal obosit

Atunci cand vine vorba de reclamatii, sunt si constanteni care fie nu se gandesc de doua ori inainte sa sune la 112, fie cred ca problema lor este mai importanta decat orice altceva. continuă pe Adevărul

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

Superlativele Deltei Dunarii. Top 7 - cele mai interesante si mai putin stiute lucruri despre Delta Dunarii

Pe cat de frumoasa este Delta Dunarii pe atat de nepromovata este zona. Nemtii, dar si turisti din alte zone ar cumpara bilete in fiecare an aici, in defavoarea litoralului romanesc sau bulgaresc.

Cele mai trasnite reclamatii ale sibienilor. Un barbat a reclamat primarul si contabilul ca nu au vrut sa le faca statui sefului de post si directorului scolii

Cand vine vorba despre reclamatii, sibienii se dovedesc cat se poate de inventivi. De la poza de buletin care nu a iesit cum trebuie la geluri de potenta care nu functioneaza, plangeri din cele mai ciudate au ajuns de-a lungul timpului la autoritatile sibiene.

Cele mai traznite reclamatii ale sibienilor. Un barbat a reclamat primarul si contabilul ca nu au vrut sa le faca statui sefului de post si directorului scolii

Cand vine vorba despre reclamatii, sibienii se dovedesc cat se poate de inventivi. De la poza de buletin care nu a iesit cum trebuie la geluri de potenta care nu functioneaza, plangeri din cele mai ciudate au ajuns de-a lungul timpului la autoritatile sibiene.

FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume.

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

Care sunt cele mai folosite cuvinte in limba romana

Cele mai folosite cuvinte in limba romana sunt cele de legatura precum prepozitiile pe, de, la), conjunctiile coordonatoare si, sau), pronumele sau verbele auxiliare a avea, a fi, a voi), spun expertii.

Nemultumirile romanilor legate de calitatea serviciilor de comunicatii s-au dublat in 2014/Topul operatorilor cu cele mai multe reclamatii

Romanii au facut 1684 de plangeri catre arbitrul pietei de comunicatii anul trecut, cu 46% mai multe decat in anul 2013, aproape jumatate dintre acestea vizand aspectele contractuale, in timp ce nemultumirile legate de calitatea serviciilor de comunicatii s-au dublat, a atentionat marti autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Cele mai multe reclamatii formulate de utilizatori s-au referit la serviciile de comunicatii electronice furnizate de RCSRDS 18%), Cosmote n. a Telekom Romania Mobile Communications - 15%), Vodafone 13%), Orange 12%) si Romtelecom n. a. Telekom Romania Communications - 12%).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )