Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai curate orase din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita.

Debitorii cu credite in CHF protesteaza astazi in mai multe orase din tara

Grupul clientilor cu credite in CHF organizeaza astazi un miting de protest, in mai multe orase din tara, prin care sustine solicitarea conversiei creditelor in valuta CHF, EUR, USD) in lei. Evenimentul a fost anuntat pe pagina de socializare Facebook.

Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!.

Tara cu cei mai buni tati din lume: 90% din ei isi iau concediu pentru cresterea copilului

Suedia este tara cu cei mai buni tati din lume. Aceasta este concluzia unui studiu, potrivit caruia 90% din tatii suedezi isi iau concediu de paternitate, scrie The Economist . Dar de ce barbatii prefera sa schimbe scutece, in loc sa mearga la serviciu?.

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari.

Cele mai bune universitati din Republica Moldova

In Republica Moldova exista 28 de institutii de invatamant superior. Dintre acestea, 17 sunt de stat, iar 11 private. Cele mai bune universitati din Republica Moldova pot fi gasite nu doar la Chisinau, dar si la nordul sau in sudul tarii. Haideti sa vedem cateva dintre ele.

Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Cele mai dure lovituri din K1. Cea mai spectaculoasa, dar si periculoasa metoda de a incheia un meci in sporturile de contact este KO-ul, procedeu provocat intotdeauna de lovituri naprasnice cu pumnii sau picioarele executate de un combatant, care il trimit pe adversar la podea.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

FOTO Un nou spectacol astazi la Cupa Mondiala la Sarituri cu Schiurile. Vedetele mondiale sunt pregatite sa doboare noi recorduri

Cele mai bune saritoare din lume se vor duela din nou pentru a obtine o noua victorie in Cupa Mondiala care se desfasoara la Rasnov. Recordul trambulinei a ajuns la 101 metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )