Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai ciudate destinatii turistice pe care sa le eviti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai ciudate destinatii turistice pe care sa le eviti

Daca esti genul de persoana care isi doreste o vacanta in siguranta si fara aventuri bizare, atunci acest articol este pentru tine. Majoritatea oamenilor nu stie ca aici poate intalni diverse lucruri ciudate, dar sunt si persoane aventuroase care isi. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai intalnite motive pentru care oamenii au fost stresati la locul de munca in 2018

Aproximativ 600. 000 de oameni sufera de stres, anxietate si depresie la locul de munca, se arata intr-un studiu efectuat de expertii britanici de la Health and Safete Executive. Mai exact, 15,4 millioane de zile de munca din 2018 au fost pierdute pe.

Duster, in top 10 cele mai vandute SUV-uri in Germania. A batut BMW X3 si Audi Q5

Dacia Duster, modelul care a adus anul trecut fabricii de la Mioveni vanzari de peste 3,5 miliarde de euro, a fost in 2018 unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, unde a depasit inclusiv Nissan Qashqai, vedeta vanzarilor din Europa, in segment, in 2017.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

Romania, printre cele mai primitoare 10 tari din lume! Verdictul a fost dat de liderii pe piata solutiilor online pentru turism

Platforma de calatorii Booking a plasat Romania intr-un top al celor mai primitoare 10 tari din lume, pe baza opiniilor lansate de turisti, anunta profit. ro. Asadar, publicatia noteaza ca, pentru al.

Top 5 cele mai frecvente probleme de rezolvat intr-un centru de reparatii laptop?

Laptopurile reprezinta echipamente extrem de complexe, formate din sute de componente minuscule, atent imbinate, uneori inghesuite parca un pic prea mult. Pentru ca niciun echipament nu este infailibil, laptopurile se.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Cele mai bizare sfaturi sexuale din istorie. De ce ar fi important ca barbatul sa se concentreze in timpul sexului

De la evitarea unor pozitii sexuale considerate nenaturale, la pericolele masturbarii pentru sanatate, asa-zisii specialisti in materie de sex s-au intrecut in a da sfaturi care mai de care mai ciudate.

Cele mai urmarite talk show-uri in 2018: Antena 3, in preferintele publicului tanar cu o emisiune despre previziuni si leacuri

In topul celor mai urmarite emisiuni de talk-show din anul 2018, disputa s-a dat intre Antena 3 si Romania TV. La nivel comercial, Romania TV a fost inlocuita in top de TVR 1, iar Jocuri de putere, cu Rares Bogdan, s-a clasat pe ultimul loc la nivel national.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )