Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top 10 cele mai faimoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai faimoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor!

De la superba creatie Helen Rose, pe care Elizabeth Taylor a purtat-o la nunta cu Conrad Hilton Jr. , si pana la cea semnata de John Galliano, purtata de Gwen Stefani la nunta cu Gavin Rossdale ori celebra rochie de mireasa Sarah Burton for Alexander McQueen pe care Kate Middleton a imbracat-o zi ziua in care i-a jurat iubire vesnica Printului William, iata cateva dintre cele mai reusite rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. continuă pe ADPM

Atentat terorist in Franta. Top 10 cele mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Atentat terorist in Franta. Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil.

Cele mai bune diete in 2015: DASH, TLC si Mayo Clinic, in top trei cele mai eficiente cure de slabire

Cele mai bune diete in 2015. Dieta DASH este considerata cea mai buna dieta din lume, pentru al cincilea an consecutiv. Dash este un regim alimentar bogat in legume, cereale integrale si produse lactate si continut scazut de grasimi, care determina o scadere a tensiunii arteriale fara administrarea de medicamente.

Cele mai grele intrebari din chestionarele auto pentru categoria B. Top 10

Obtinerea permisului de conducere este un obiectiv greu de atins pentru multi dintre aspirantii la soferie. Cele mai grele batai de cap le dau chestionarele de la proba teoretica. Va prezentam un top 10 al celor mai grele intrebari din chestionarele auto, care au stat in calea obtinerii ravnitului carnet de sofer.

Cele mai bune comedii romantice din ultimii cinci ani

Cand va ganditi la o comedie romantica, cel mai probabil va amintiti de celebra scena din restaurant din When Harry Met Sally/ Cand Harry a cunoscut-o pe Sally sau de repetitiile pline de umor din Shakespeare in Love/ Shakespeare indragostit, dar nici filmele din ultimii cinci ani nu sunt cu nimic mai prejos, asa ca va propunem un top cu cele mai bune comedii romantice.

Cele mai inteligente zodii

Fiecare semn zodiacal are capacitati cognitive demne de remarcat, dar, in conceptia astrologilor, cele mai inteligente zodii sunt Scorpionul, Varsatorul, Gemenii si Balanta. Nativii nascuti in celelalte zodii nu ar trebui totusi sa fie ingrijorati, deoarece fiecare semn zodiacal se bucura de un anumit tip de inteligenta.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter (FOTO)

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria Twitter

JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria platformei de microblogging Twitter gratie numeroaselor mesaje de condoleante si de sustinere publicate de internautii din lumea intreaga, dupa atacul terorist.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )