Libnet.ro
UNICEF

00:07

JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria Twitter

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria Twitter

JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria platformei de microblogging Twitter gratie numeroaselor mesaje de condoleante si de sustinere publicate de internautii din lumea intreaga, dupa atacul terorist. continuă pe Wall-Street Ro

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter (FOTO)

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania.

Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

Dupa viscol, a venit gerul. A fost una dintre cele mai reci dimineti

Dupa viscol, a venit gerul. De altfel este valabila deja o atentionare meteo de vreme rece. A fost una dintre cele mai reci dimineti, mai ales in zona Transilvaniei. Temperaturile au scazut pana la minus 28 de.

CRONOLOGIE Cele mai sangeroase actiuni teroriste comise in Franta in ultimii 40 de ani

Atentatul comis miercuri impotriva publicatiei Charlie Hebdo, la Paris, soldat cu 12 morti, este unul dintre cele mai sangeroase comise in Franta in ultimele decenii, relateaza AFP, care prezinta cele mai sangeroase actiuni teroriste ce au avut loc in Franta in ultimii 40 de ani.

Cele mai sangeroase actiuni teroriste comise in Franta in ultimii 40 de ani

Atentatul comis miercuri impotriva publicatiei Charlie Hebdo, la Paris, soldat cu 12 morti, este unul dintre cele mai sangeroase comise in Franta in ultimele decenii, relateaza AFP , care prezinta cele mai sangeroase atacuri teroriste ce au avut loc.

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Cele mai sangeroase atentate comise in Europa in ultimii 20 de ani

Atacul ucigas comis la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo este unul din cele mai grave acete de terorism comise in Europa din 1995 pana acum.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )