Libnet.ro
UNICEF

16:45

Top 3 cele mai bune plaje din Antalya

Antena3 Antena3,
Top 3 cele mai bune plaje din Antalya

Pozitionata la poalele Muntilor Taurus si scaldata de valurile spumoase ale Mediteranei, Antalya este cea mai interesanta si dezvoltata statiune turceasca pe care o aleg in fiecare an mii de turisti. Daca . continuă pe Antena3

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016 .

Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

SUV-urile sunt printre cele mai ravnite masini de pe piata. Ele reusesc sa satisfaca atat nevoile familistilor, cat si ale aventurierilor care stau in oras dar, din cand in c.

Top 10: cele mai importante tranzactii din ultimul an. McDonalds, Ion Tiriac si Fondul Proprietatea sunt capetele de afis

Activitatea din piata de fuziuni si achizitii a urcat in ultimele 12 luni, in Romania fiind realizata luna trecuta si cea mai mare tranzactie din Europa Centrala si de Est. Fondul Proprietatea, omul de afaceri Ion Tiriac, McDonalds Romania si.

Studiu: Agricultura romaneasca ar putea inregistra anul acesta cele mai bune rezultate din ultimul deceniu

Agricultura romaneasca ar putea inregistra anul acesta cele mai bune rezultate din ultimii zece ani, datorita vremii favorabile, cresterii investitiilor din agricultura, relansarii consumului, evolutii preturilor si dezvoltarii relatiilor de afaceri de la nivel regional.

FOTO. Steagul Romaniei a ajuns pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume

Trei alpinisti au reusit, duminica, sa duca steagul Romaniei pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume, Ama Dablam din Himalaya.

Giganti de care europenii nu prea au auzit - Top zece cele mai mai folosite aplicatii de chat pe plan mondial

Aplicatiile de mesagerie instant sunt la moda, iar Whatsapp si Facebook domina topul in care sunt insa prezente si nume putin cunoscute in Europa. precum QQ Mobile, WeChat si KakaoTalk. Si nu vorbim de cifre mici. In top nu se gaseste aplicatia care a fost multi ani sinonima ca mesajele pe internet, Yahoo Messenger care in vremurile bune avea peste 250 milioane de utilizatori.

Cele mai periculoase remedii din popor

Unele leacuri, inofensive la prima vedere, ne pot face mai mult rau decat bine. De aceea, e bine sa stii care sunt cele mai periculoase remedii din popor.

8 ponturi ca sa faci fotografii superbe. Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre

Una dintre regulilile pe care cei pasionati de fotografie le invata de la cluburile foto pe care le frecventeaza este faptul ca un aparat bun nu iti garanteaza o fotografie buna. Aceasta este, insa, doar una dintre presupunerile gresite ale amatorilor de fotografie.

Adevarul Live de la ora 15.00: Care sunt cele mai bune si cele mai nocive alimente pentru dantura

Chiar daca respectam recomandarile medicilor dentisti de a ne peria dintii de doua-trei ori pe zi, anumite alimente ne pot strica dantura. Modificarile la nivelul echilibrului chimic din cavitatea orala apar imediat dupa consumul unor bauturi sau produse alimentare, atrag atentia specialistii. Medicul stomatolog Ada Epistatu ne explica, la Adevarul Live, cum ne influenteaza alimentatia sanatatea orala si ne ofera trucuri pentru a preveni cariile.

Cele mai vandute modele de masini noi in Europa in primele 4 luni

Luna aprilie a fost una dintre cele mai bune din ultimii zece ani pentru piata auto europeana. In timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au atins nivelul maxim de vanzari, este de asteptat ca Italia si Spania sa le urmeze. Spre deosebire de ultimul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )