Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube in 2014! Vezi aici TOP 10

Devorator Monden Devorator Monden,
Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube in 2014! Vezi aici TOP 10

YouTube a dezvaluit topul celor mai populare videoclipuri muzicale din 2014. Pentru realizarea clasamentului au fost luate in considerare vizualizarile,. continuă pe Devorator Monden

Top 10 cele mai populare piese pe YouTube in 2014

Videoclipul muzical Dark Horse, al cantaretei americane Katy Perry este cel mai popular clip publicat pe Youtube in 2014, cu peste 717 milioane de vizualizari.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

Sorana Cirstea, in Top 50 cele mai populare jucatoare de tenis din 2014

Sorana Cirstea a fost inclusa de WTA in toul celor mai populare jucatoare ale lumii in 2014. Cirstea este singura romanca aflata in clasamentul dat publicitatii de WTA- locurile 50-31.

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in 2014

Un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, in care un caine poarta un costum de tarantula, a devenit cel mai popular videoclip de pe Youtube in 2014.

FOTO +18 Noul Burlac e incredibil de SEXY! Andrei Andrei este si posesorul celui mai apetisant fund din lume Vezi aici POZE NUD cu celebrul fotomodel

Andrei Andrei este noul tanar care spera sa isi intalneasca marea dragoste in cadrul show-ului Burlacul, ajuns deja la cel.

VIDEO Topul celor mai vizualizate videoclipuri din 2014

Reprezentantii platformei YouTube au publicat topul celor mai vizionate videoclipuri ale anului 2014, dezvaluind cateva surprize pentru fanii muzicii pop, dupa cum noteaza The Independent.

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

Campionatul Mondial de Fotbal si epidemia de Ebola, cele mai dezbatute subiecte pe Facebook, in 2014

Campionatul Mondial de Fotbal si izbucnirea epidemiei de Ebola au fost cele mai discutate subiecte pe Facebook in anul 2014, potrivit unui bilant al companiei, informeaza AFP. Pe locurile urmatoare din clasament se.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )