Libnet.ro
UNICEF

15:00

Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

Playtech Playtech,
Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicatii ale celor de la Google, primeste in sfarsit update-ul care aduce, printre altele, si Material Design. Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5. 0 Lollipop estedesign-ul. Material Design al celor de laGoogleeste o schimbare majora fata de cel folosit pana de curand. Dupa ce mai multe aplicatii importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizari importante, este acum randul YouTube sa primeasca un update. Actuala versiune 5. 6 este astfel []. continuă pe Playtech

Stocare pentru un mileniu: Cele mai noi SSD-uri pot rezista mai mult decat te-ai astepta

Fata deprimele SSD-uri ajunse pe piata, cele mai noimodele pot rezista pana la 1. 000 de ani de transfer de fisiere sustinut. Cei de la The Tech Report au publicat zilele trecute rezultatele unui test foarte ambitios referitor la durata de viata a SSD-urilor. Acesta avea ca scop masurarea in conditii cat mai realiste a perioadei de trafic de date sustinut pe care o poate suporta un astfel de mediu de stocare. in plus, se dorea compararea rezultatelor cu durata de [].

Google schimba aplicatia de YouTube si o face perfecta pentru Android 5.0 Lollipop

YouTube pentru Android se schimba, iar ceea ce aduce nou este interesant. Asa cum Android 5. 0 Lollipop aduce un nou design, Google schimba si aplicatia de YouTube.

Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Dinamo a trait una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului, fiind invinsa cu 6-1 de Astra. A fost pentru prima data din 1958 incoace, cand ros-albii au incasat sase goluri intr-un meci.

[P] Cele mai utile inventii de sarbatori: Ticket Cadou si card Compliments de la Edenred

Avem o marturisire de facut: nici noua nu ne place prea mult sa alergam dupa cadouri. Mai ales cand nu-i stim bine gusturile destinatarului si habar n-avem ce si-ar dori sa primeasca de fapt. Dar ce te faci cand esti angajator si ai de multumit nu unul, ci cateva zeci de angajati cu gusturi diferite, prin acelasi cadou de sarbatori?V-a prins iarna fara sanie? P).

VIDEO Cele mai fierbinti scene nud ale fimelor anului 2014

Actorii din filmele anului 2014 s-au dezbracat de inhibitii si de haine si au reusit sa dea nastere unora dintre cele mai fierbinti scene, fie ele cu tenta sexuala sau nu. MTV a adunat o serie dintre cele mai memorabile momente nud ale vedelor din peliculele anului acesta.

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014).

FOTO Cele mai frumoase povesti de iarna, premiate de Primaria Vaslui

La sfarsitul saptamanii trecute in foaierul Primariei Municipiului Vaslui a avut loc o expozitie tematica Povestea mea de iarna, in cadrul careia au fost expuse cele mai frumoase lucrari realizate de elevii din municipiul Vaslui.

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! .

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )