Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top 10 cele mai populate orase din tara

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai populate orase din tara

Datele publicate de Institutul National de Statistica INS) cu ocazia Zilei Mondiale a Populatiei arata ca Romania are din ce in ce mai putini locuitori si va inregistra o scadere de cel putin 7 milioane de persoane pana in 2060. Capitala ramane orasul cel mai populat din tara, urmata de Craiova, Cluj si Brasov. continuă pe Adevărul

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Bucurestiul, la coada topului celor mai vizitate orase din lume

Capitala Romaniei ocupa locul 90 intr-un clasament al celor 132 cele mai vizitate orase ale lumii, la mare distanta de primele clasate, atat in ceea ce priveste numarul de turisti straini atrasi, cat si din punct de vedere al incasarilor obtinute.

Seat, cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Vanzarile Seat au crescut in prima jumatate a anului la 200. 200 de unitati, in urcare cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani.

Seat a inregistrat cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Vanzarile Seat au crescut in prima jumatate a anului la 200. 200 de unitati, in urcare cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani.

Romania a inregistrat printre cele mai puternice scaderi din UE ale preturilor locuintelor in primul trimestru

Preturile locuintelor dinRomania au scazut cu 3,3% in primul trimestru al acestui an, avand una din cele mai puternice rate de declin dinUE, anunta Eurostat. Potrivit biroului de statistica al UE,.

Romania, printre cele mai mari scaderi din UE ale preturilor locuintelor in T1

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat in primul trimestru o scadere de 3,3%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, una dintre cele mai puternice rate de declin din UE, unde preturile au crescut cu 1%, potrivit datelor Eurostat, biroul de statistica al UE.

Ploi torentiale si inundatii in mai multe localitati din tara

O furtuna puternica s-a abatut peste orasul Focsani. Zeci de gospodarii au fost inundate iar mai multi copaci au fost smulsi din radacini. Vremea rea a facut ravagii si in Bistrita si Buzau, unde precipitatiile au depasit si 80 de litri pe metru patrat.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1:00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), transmite Mediafax.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Ea este una din cele mai PERICULOASE femei din lume. I se spune Regina Antraxului

Numele ei este Claudia Ochoa Felix si este una din cele mai periculoase femei din lume. Conduce cu mare iscusinta unul din cele mai mari carteluri de droguri din Mexic, iar politia nu a reusit pana acum sa o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )