Libnet.ro
UNICEF

15:00

Top 10 cele mai vandute modele de masini in Europa anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai vandute modele de masini in Europa anul acesta

Piata auto europeana a crescut in primele 10 luni ale anului cu 6%, la 10,6 milioane de autoturisme noi fata de ianuarie-octombrie 2013, in special sustinuta de cresterea record de 18% din Spania si 9,5% din Marea Britanie. Cele mai vandute zece modele. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai mortale dezastre care au avut loc in 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Ziarul Financiar a lansat, miercuri seara, la Gala ZF, a IX-a editie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, realizata in colaborare cu casa de investitii Capital Partners, pe primul loc in top fiind din nou compania Petrom, urmata de Romgaz si Fondul Proprietatea, potrivit Mediafax.

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

Care au fost cartile cele mai vandute la Gaudeamus 2014

Volume scrise de Klaus Iohannis, Patrick Modiano, Haruki Murakami, Orhan Pamuk, Gwenaelle Aubry, Lucian Boia, Gabriel Liiceanu si Dan Lungu se numara printre cele mai cumparate carti la cea de-a XXI-a editie a Targului International Gaudeamus, scrie Mediafax.

La evenimente sau pe strada, sunt mereu bine imbracati! Top 14 cele mai stylish cupuri de vedete!

Se stie ca, la Hollywood, stilul este un must have pentru orice vedeta. Fie ca pasesc pe covorul rosu la cele mai importante evenimente, fie ca ies la o banala plimbare prin oras sau la cumparaturi, starurile afiseaza tinute stylish accesorizate cu o atitudine pe masura!.

Top 50: care sunt cele mai vizitate obiective turistice din lume

Marele Bazaar din Istanbul, Turcia, ocupa primul loc in topul celor mai vizitate obiective turistice din lume intr-un top realizat de Travel + Leisure.

Cele mai tari cartiere pentru hipsteri din Europa

In ultimii ani numarul hipsterilor a crescut accelerat la nivel international. Ii poti recunoaste usor: blugi skinny, tineri de 20-30 de ani cu barba si preocupari artistice. Afla care sunt cele mai interesante cartiere pentru hipsteri in Europa,.

TOP 10 Dezastre care au avut loc in anul 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale, cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

IT-ul, agricultura si retailul, industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015

Companiile din domeniul IT, agricultura si retail se numara printre industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015, arata Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

Ionut Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )