Libnet.ro
UNICEF

07:15

Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Ziarul Financiar a lansat, miercuri seara, la Gala ZF, a IX-a editie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, realizata in colaborare cu casa de investitii Capital Partners, pe primul loc in top fiind din nou compania Petrom, urmata de Romgaz si Fondul Proprietatea, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

TOP 10: cele mai mortale dezastre care au avut loc in 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

REVISTA PRESEI: Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie

Adevarul scrie ca Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie. Capital prezinta cele 7 pacate care te-ar putea lasa somer. Evnimentul Zilei anunta ca Mihai Gadea da in judecata Adevarul si ii apara onoarea fratelui Mircea Badea. Ziarul Financiar lanseaza anuarul Top 100 cele mai valoroase companii din Romania. Gandul arata ca pesedistii Robert Negoita si Silvian Ciuperca, pe cale sa devina fetele integritatii din Romania. Hotnews dezvaluie cine este Crinuta Dumitrean: Miss Bistrita care l-a imbogatit pe Stelu, la Restituirea Proprietatilor. Ziare. com prezinta fereastra de oportunitate si testele lui Klaus Iohannis. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Pancu a gasit principalii vinovati pentru situatia Rapidului.

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

Top 10 cele mai vandute modele de masini in Europa anul acesta

Piata auto europeana a crescut in primele 10 luni ale anului cu 6%, la 10,6 milioane de autoturisme noi fata de ianuarie-octombrie 2013, in special sustinuta de cresterea record de 18% din Spania si 9,5% din Marea Britanie. Cele mai vandute zece modele.

La evenimente sau pe strada, sunt mereu bine imbracati! Top 14 cele mai stylish cupuri de vedete!

Se stie ca, la Hollywood, stilul este un must have pentru orice vedeta. Fie ca pasesc pe covorul rosu la cele mai importante evenimente, fie ca ies la o banala plimbare prin oras sau la cumparaturi, starurile afiseaza tinute stylish accesorizate cu o atitudine pe masura!.

Este una dintre cele mai sexy femei din Romania, dar sufera de o boala de piele!

Este considerate una dintre cele mai sexy femei din Romania, iar trupul ei perfect si vestimentatiile sexy incing mereu imaginatia barbatilor. Putini sunt insa aceia care stiu despre aceasta vedeta autohtona ca sufera de o boala de piele! Iata despre cine este vorba!.

Top 50: care sunt cele mai vizitate obiective turistice din lume

Marele Bazaar din Istanbul, Turcia, ocupa primul loc in topul celor mai vizitate obiective turistice din lume intr-un top realizat de Travel + Leisure.

Cele mai importante afaceri: industria petroliera, auto si comertul alimentar

Cele mai importante afaceri din tara noastra au loc in industria petroliera, in sectorul auto si in retailul alimentar, insa cel mai profitabil sector este cel energetic, transmite un studiu realizat de analistii KeysFin, pe baza ultimelor date financiare furnizate de aproape 200. 000 de companii.

Cele trei focare de HIV din Romania

Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a prezentat, miercuri, o harta a cazurilor de HIV/SIDA din Romania care arata ca Bucuresti, Constanta si Bacau, sunt cele trei orase unde traiesc cei mai multi romani infectati cu virusul HIV-SIDA.

REVISTA BLOGURILOR: Starea parcului auto din Romania

Zoso arata in cateva cuvinte cum e parcul auto din Romania. Victorkapra prezinta filmul Ida care portretizeaza ticalosia in alb si negru. Iar Adela Parvu ne invita sa votam cele mai frumoase amenajari don Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )