Libnet.ro
UNICEF

06:15

Top 10 cele mai vandute SUV-uri in Europa. Vanzari record: 1 din 4 masini sunt SUV

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai vandute SUV-uri in Europa. Vanzari record: 1 din 4 masini sunt SUV

SUV-urile au inregistrat vanzari record anul trecut pe piata auto europeana, una din patru masini a fost SUV. Dacia Duster ocupa un loc bun in clasament, este pe pozitia 7 daca luam in calcul si vanzarile de SUV-uri mici crossovere) sau pe locul 4. continuă pe Wall-Street Ro

SPECIAL: TOP 10 cele mai vandute masini in Europa 2016

Chiar daca in urma scandalului DieselGate, a trucarii emisiilor de noxe cu ajutorul unui soft special, vanzarile Volkswagen au inregistrat o scadere-record, de 7,8%, fata de 2015, cel mai bine vandut model in Europa 2016 este Volkswagen Golf 492. 952 unitati inmatriculate).

Transfer de RASUNET pentru Razvan Marin: Fiul lui Petre Marin a semnat cu una dintre cele mai bune echipe din Europa (FOTO)

Vesti fabuloase pentru fotbalul romanesc. Razvan Marin, unul dintre cei mai buni tineri din Romani, s-a transferat la echipa Standard Liege, potrivit site-ului oficial. Razvan Marin s-a transferat de.

TOP: Cele mai cautate destinatii din lume. De ce se inghesuie turistii sa mearga aici

Turistii din intreaga lume au facut 1,5 miliarde de cautari pe site-ul Kayak pentru zboruri in diverse tari. Iata, asadar, care sunt cele mai cautate destinatii pe glob in ultimul an si de ce merita sa le vezi si tu.

Cum fac romanii haz de necazurile iernii. Cele mai tari bancuri pe tema deszapezirii, viscolului si gerului crunt

Ca multe alte situatii grele cu care se confrunta in viata de zi cu zi, si vitregiile iernii sunt depasite de romani cu ajutorul umorului. Va prezentam un top al celor mai reusite glume pe acest subiect care circula pe internet.

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii.

Harta riscului seismic din Capitala: cele mai expuse si cele mai ferite zone din Bucuresti

Institutul National pentru Fizica Pamantului a elaborat o harta care masoara riscul seismic in Capitala. Documentul arata care sunt cele mai expuse cartiere dar si care sunt cartierele in care un potential cutremur ar avea efecte devastatoare.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Aproape 30. 000 de oameni au iesit duminica seara pe strazile din Bucuresti pentru a protesta fata de proiectele de lege pentru gratiere si de amnistie-mascata prin modificarea Codului penal - marcand unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimii zece ani. Multimea a umplut Piata Universitatii, a ocupat carosabilul si a format o coada lunga cat tot bulevardul Magheru, ajungand intr-un final in fata Guvernului, dar si la sediile PSD si ALDE.

Cele mai bune bancuri cu americani. De ce zambeste tot timpul un chelner intr-un restaurant din New York

Si americanii au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

Umorul negru, in cele mai reusite bancuri. Ce-i raspunde bibliotecara unui tip care cauta o carte despre sinucidere

Desi cunoscut ca fiind uneori macabru, umorul negru are farmecul sau. Adevarul va prezinta o selectie a celor mai tari bancuri din aceasta clasa aparte a umorului.

Cele mai vizualizate reclame pe YouTube iti arata ce publicitate apreciaza romanii

Spre finalul anului, Google publica statistici despre YouTube. Acum, la inceput de 2017, mai are un top. E topul reclamelor populare.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )