Libnet.ro
UNICEF

10:30

Top 10 pozitii ideale pentru un penis de dimensiuni mai mici

Antena3 Antena3,
Top 10 pozitii ideale pentru un penis de dimensiuni mai mici

Sexul poate deveni ciudat atunci cand lipsesc cativa centimetri care ar putea face diferenta. Ideea de baza este, insa, sa obtinem maximum de eficienta de la dotarea proprie, chiar daca natura n-a fost asa de generoasa. continuă pe Antena3

10 pozitii noi de care nu ai auzit pana acum, dar pe care trebuie neaparat sa le incerci

Daca luna voastra de miere a luat demult sfarsit si te-ai cam saturat sa practici in dormitor aceleasi trei vechi pozitii cam plictisitoare, site-ulMarieclaire. comvine in ajutorul tau cu un top 10 pozitii.

TOP 10 aparitii fabuloase ale lui Jennifer Lopez pe covorul rosu!

Jennifer Lopez a implinit de 24 iulie varsta de 44 de ani, iar vedeta reuseste sa se situeze inca in topul celor mai sexy si elegante femei din lume. Jennifer Lopez stie cum sa atraga atentia la evenimentele mondene, punctand de fiecare data apritii de neuitat. Iata topul celor mai bune aparitii vestimentare recente ale lui Jennnifer Lopez. Continue reading .

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus .

Special ADPM! Madonna- Top 10 cele mai bune clipuri!

Dupa prestatia ei de la Super Bowl, Madonna este starul saptamanii! Clipurile Madonnei spun, fiecare in parte, o poveste spectaculoasa si au reusit sa starneasca controverse si sa darame bariere. Iata topul celor mai bune videoclipuri lansate de Regina Muzicii Pop! Continue reading .

Codrut Marta, obligat sa dispara pentru a bloca mai multe anchete DNA

Codrut Marta, fost sef de cabinet la ANAF ar fi fost obligat sa dispara, pentru a bloca mai multe anchete ale DNA. Cel putin asta au sustinut surse apropiate anchetei, citate de Evenimentul Zilei, care au ajuns la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )