Libnet.ro
UNICEF

23:15

Top 100 cele mai bune cantece ale secolului, potrivit Rolling Stone VIDEO

Adevărul Adevărul,
Top 100 cele mai bune cantece ale secolului, potrivit Rolling Stone VIDEO

Revista americana Rolling Stone a publicat in numarul de iulie o lista a celor mai bune 100 de cantece ale secolului XXI, in urma unui sondaj realizat in randul artistilor, criticilor de muzica si profesionistilor din industrie, pentru a contura momentele esentiale ale unei epoci. continuă pe Adevărul

Top 100 cele mai bune piese ale secolului, potrivit Rolling Stone VIDEO

Revista americana Rolling Stone a publicat in numarul de iulie o lista a celor mai bune 100 de cantece ale secolului XXI, in urma unui sondaj realizat in randul artistilor, criticilor de muzica si profesionistilor din industrie, pentru a contura momentele esentiale ale unei epoci.

Internetul rade de Gabriel Oprea: Top 10 cele mai bune poze cu fostul vicepremier (FOTO)

Abia si-a anuntat revenire in politica si a ajuns viral pe Facebook, dar drept tinta a glumelor. Este vorba despre fostul vicepremier si ministrul al Apararii Gabriel Oprea. Totul dupa ce acesta a postat o.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

Vrei o masina cu transmisie automata? Top 5 cele mai accesibile masini din Romania

Transmisiile automate sunt mai populare astazi ca oricand, si exista o lista lunga de motive pentru care cumparatori aleg aceasta varianta in schimbul celor manuale. Confortul si economia de combustibil ar fi.

12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Intr-o lume in care stresul reprezinta un factor perturbator tot mai raspandit, armonia de cuplu este cautata de tot mai multi parteneri, care au inteles mai mult ca oricand necesitatea unui psiholog in tot acest proces.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

Melania Trump, cele mai comentate aparitii vestimentare

Melania Trump este considerata una dintre cele mai versatile Prime Doamne ale Casei Albe. Daca ceva este clar, e faptul ca ea nu alege brand-uri pentru buzunarele tuturor, din contra tinteste spre colectii de lux si tinute personalizate. Iata care au fost cele mai comentate pana acum.

Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Au aparut deja cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea din Penitenciarul Jilava, care a avut loc luni, 2 iulie. Astfel, jurnalista Mara Banica a postat un mesaj, in mediul online, imediat dupa ce .

FOTO Restaurare spectaculoasa pentru una dintre cele mai bine conservate biserici de lemn din Tara Fagetului. Ridicam biserica pe cricuri hidraulice

Biserca de lemn din Crivina de Sus, una din cele mai interesante si bine conservate biserici de lemn din Tara Fagetului, va fi restaurata in urma unui proiect demarat de Asociatia Peisagistilor din Timisoara.

A transformat 220 de euro in 80.000 in cateva zile. Un roman s-a clasat al doilea la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa

Vasile Strugari, un ardelean de 26 de ani, a plecat acasa cu 80. 000 de euro de la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa, desfasurat de curand la granita dintre Cehia si Germania. Romanul joaca poker inca de la 18 ani si de la 21 de ani participa la evenimente in afara tarii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )