Libnet.ro
UNICEF

05:15

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

ADPM ADPM,
Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti

Capitala ascunde o multime de locuri cu adevarat frumoase in spatele carora se afla povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti si povestile brodate in jurul acestora de-a lungul vremii.

Top 10 cele mai faimoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor!

De la superba creatie Helen Rose, pe care Elizabeth Taylor a purtat-o la nunta cu Conrad Hilton Jr. , si pana la cea semnata de John Galliano, purtata de Gwen Stefani la nunta cu Gavin Rossdale ori celebra rochie de mireasa Sarah Burton for Alexander McQueen pe care Kate Middleton a imbracat-o zi ziua in care i-a jurat iubire vesnica Printului William, iata cateva dintre cele mai reusite rochii de mireasa ale tuturor timpurilor.

Cele mai reusite coafuri si machiaje la Golden Globes 2015!

Buclele lejere, machiajul tip smokey eyes si buzele pictate in nuanyte de rosu aprins au fost cele care au dominat covorul rosu de la Globurile de Aur 205, in materie de coafura si machiaj! .

Cele mai puternice zodii:5 castigatori alesi de astre

Cele mai puternice zodii. Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cinci dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit in fata obstacolelor, care se ridica indiferent de cat de grele ar fi loviturile vietii, chiar daca nu intotdeauna joaca corect.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter (FOTO)

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Globurile de aur 2015: cele mai bune filme. Trailere oficiale

Globurile de Aur 2015. Cele mai bune filme desemnate in cadrul Galei desfasurate duminica noapte la Globurile de Aur in 2015 au fost Boyhood, pelicula in regia lui Richard Linklater, si productia The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme la Globul de Aur 2015: Vezi lista completa a castigatorilor

The Grand Budapest Hotel si Boyhood au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly.

Cele mai grele intrebari din chestionarele auto pentru categoria B. Top 10

Obtinerea permisului de conducere este un obiectiv greu de atins pentru multi dintre aspirantii la soferie. Cele mai grele batai de cap le dau chestionarele de la proba teoretica. Va prezentam un top 10 al celor mai grele intrebari din chestionarele auto, care au stat in calea obtinerii ravnitului carnet de sofer.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )