Libnet.ro
UNICEF

12:30

Top 15 cele mai vandute medicamente din lume. Cate miliarde castiga marile companii din vanzarea acestor produse

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 15 cele mai vandute medicamente din lume. Cate miliarde castiga marile companii din vanzarea acestor produse

Marile companii farmaceutice inregistreaza la nivel global anual vanzari de cel putin patru miliarde dolari din comercializarea unui singur produs din portofoliu. Companii precum Pfizer, Roche, Bayer si Johnson Johnson au cele putin cate doua. continuă pe Wall-Street Ro

Sarah Chang, una dintre cele mai bune violoniste din lume, vine la Constanta. Fie ca-ti place Bach sau Lady Gaga, muzica este coloana sonora a vietii

Una dintre cele mai cunoscute violoniste din lume, Sarah Chang, va sustine doua spectacole in Piata Ovidius din Constanta, in serile de 26 si 27 august 2017.

Patru generatii intr-o fotografie. Teo le-a prezentat pe cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Teo profita de vacanta de vara si isi dedica timpul familiei. Chiar adca ea este o eprsoana cunsocuta de toata tara, putini sunt cei care le cunosc pe cele mai importante femei din viata sa. Teo.

ANALIZA - Start in Primera Division, Bundesliga si Serie A: Cum s-au miscat pe piata transferurilor cele mai puternice echipe din aceste campionate

Trei dintre cele mai importante campionate din Europa isi au debutul in acest weekend. Echipele din campionatele Spaniei, Germaniei si Italiei au avut o vara plina de transferuri si sunt pregatite sa inceapa un nou sezon. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celor mai importante mutari din Primera Division, Bundesliga si Serie A.

Cum arata cea mai rapida masina din lume (FOTO, VIDEO)

Merge parca zboara! Cu 1. 500 de cai putere sub capota, Bugatti Chiron poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de aproape 420 km/h. Un astfel de.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti: 36 de accidente, cu 46 de victime, intr-un singur an

In 2016, in Bucuresti, peste 400 de oameni au fost raniti, iar 66 si-au pierdut viata. Patru dintre cele mai periculoase sase intersectii se afla in centrul Bucurestiului, in aceste zone.

Cele mai interesante momente de vineri ale Zilelor Culturale Maghiare: sah cu un campion, relaxare pe muzica unui pianist laudat in The Guardian

Programul de vineri, 18 august, al Zilelor Culturale Maghiare din Cluj cuprinde o competitie de sah pentru amatori la care va fi prezent un campion de opt ori al Ungariei la acest sport al mintii, dar si un recital al unui pianist despre care publicatia The Guardian il cataloga drept unul dintre cei mai promitatori muzicieni din lume. Seara se va incheia cu un concert sustinut de doi artisti considerati parinti ai bluesului maghiar.

FOTO Centrul unui oras, impanzit de picturi realizate de cel mai rapid caricaturist din lume

Ambasador al turismului romanesc si declarat cel mai rapid caricaturist din lume, Stefan Popa Popas a realizat 11 lucrari pe care le doneaza unui oras din vestul tarii. Lucrarile vor fi expuse in centrul orasului statiune balneara.

A murit cea mai iubita educatoare din Focsani

Doliu in lumea educatiei. Una dintre cele mai iubite educatoare din Focsani s-a stins din viata. Silvia Olaru avea 84 de ani si a lasat in urma generatii intregi care au iubit-o si au apreci.

Cele mai bine platite actrite din 2017. Niciuna de culoare nu se afla in clasament!

Forbes a facut public clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in anul 2017. Surprinzator, in top nu se afla nicio actrita de culoare, fapt ce a starnit discutii aprinse pe internet.

Cele mai dorite locuri de munca din lume. Patronii care-si trimit angajatii in vacante de 5 stele, le dau masini sau apartamente

Succesul unei companii depinde in mod direct de starea de bine a angaajatilor care lucreaza acolo. Managerii care au inteles lucrul acesta au creat job-uri ravnite de fiecare pamantean.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )