Libnet.ro
UNICEF

19:15

Top 20 de lucruri, pe care Nicusor Dan nu le stie, despre cat de frig este in casele bucurestenilor

România Liberă România Liberă,
Top 20 de lucruri, pe care Nicusor Dan nu le stie, despre cat de frig este in casele bucurestenilor

In casele bucurestenilor este atat de frig incat oamenii nu mai mananca cu tacamuri metalice, sa nu . continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, adevarul despre problema caldurii si a apei calde: Nu putem sa facem mai mult decat am spus ca vom face

Vesti proaste la inceput de iarna din partea actualului primar. Desi toti bucurestenii care au iesit la vot au sperat ca vor schimba ceva cu privire la apa calda si caldura care le-au lipsit in ultimii ani, noile informatii dezamagesc in acest sens. Nicusor Dan a facut, cu putin timp in urma, anuntul trist. Nu .

Nicusor Dan vs. Clotilde Armand, razboi pe tema gunoiului din Sectorul 1. Ce si-au spus cei doi primari

Sectorul 1 al Capitalei tinde sa fie acoperit de mizerie in urma unui razboi declarat intre primarul Clotilde Armand si reprezentantii firmei de salubrizare, Romprest. Primarul general al Bucurestiului, Nicusor Dan, a intervenit in conflict si o someaza pe Armand sa plateasca facturile restante.

Nicusor Dan: Niciodata nu am spus ca din secunda in care o sa preiau mandatul o sa se rezolve instant chestiunea apei calde (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna, Romania!, moderata de Radu Buzaian si Razvan Zamfir, ca niciodata nu a spus ca va rezolva problema apei.

Nicusor Dan, despre problema caldurii: Ne asteptam la 10-20 de avarii pe zi iarna aceasta Primaria Capitalei va primi bani din Fondul de rezerva al Guvernului pentru Termoenergetica (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, reprezentantii ELCEN si Termoenergetica au discutat vineri, la Guvern, despre problema caldurii.

Nicusor Dan, despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1, condus de Clotilde Armand: Este o responsabilitate pe care Primaria Sectorului 1 o are si eu sper sa se achite de ea

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Edilul Bucurestiului spune ca Primaria condusa de Clotilde Armand trebuie sa se achite de responsabilitatea pe care o.

Nicusor Dan, despre problema caldurii in Capitala: Vechea administratie trebuia sa schimbe macar 100 de metri de conducta vara asta. N-a facut-o 500 de milioane de euro, bani necesari pentru o treime din retea

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, ca a avut o discutie la Guvern pe tema termoficarii din Bucuresti, pentru a se asigura in primul rand ca ramane in picioare planul pe termen.

Nicusor Dan, despre problemele cu caldura in Bucuresti: Urmeaza trei luni cum au fost ultimele doua saptamani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca in aceasta iarna sistemul de termoficare le va face multe probleme bucurestenilor. El spune ca urmeaza trei luni cum au fost ultimele doua saptamani. Declaratiile au fost facute marti seara, intr-o emisiune la Digi24.

NICUSOR DAN: Carantinarea Bucurestiului nu este o ipoteza pe care sa o luam in calcul in acest moment

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca o carantinare a Municipiului Bucuresti nu este luata in calcul in acest moment, conform Agerpres.

NICUSOR DAN: Ne-a cam trecut glontul pe la ureche

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, care a fondat USR, a candidat ca independent cu sustinerea USR PLUS si PNL si i-a indemnat pe bucuresteni sa voteze la alegerile parlamentare 2020 cu PNL, refuza sa intre in polemica cu cei care ii reproseaza ca USR PLUS ar fi obtinut un scor mai bun, daca el nu ar fi fost de partea liberalilor, conform Digi24.

Gabriela Firea: Cum e cand primarul apara guvernul? Grav, nu? Lui Nicusor Dan i-a scapat porumbelul

Fostul primar general Gabriela Firea acuza prestatia actualului primar, Nicusor Dan, pe care il acuza ca tine partea guvernului liberal si ca nu-i pasa de cetatenii care stau in frig.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )