Libnet.ro
UNICEF

07:00

Top 25 cele mai mari staruri ale lumii care au aparut pe coperta Playboy!

ADPM ADPM,
Top 25 cele mai mari staruri ale lumii care au aparut pe coperta Playboy!

De la Marilyn Monroe sau Jessica Alba si pana la Barbara Streisand, Goldie Hawn, Drew Barrymore, Madonna, Kim Basinger sau Kim Kardashian, iata care sunt cele mai mari staruri care, de-a lungul anilor, au aparut pe coperta revistei Playboy. continuă pe ADPM

Unul dintre cele mai mari secrete ale familiei Basescu, in seara asta la Sinteza zilei

Astazi, de la 21:30 afla unul dintre cele mai mari secrete al familiei Basescu. La Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania, la Antena3.

Ludwik Sobolewski, BVB: Una dintre cele mai mari realizari ale mele este ca nu am facut nicio strategie pentru Bursa

Bursa de Valori Bucuresti BVB) nu are nevoie de planuri si strategii pentru dezvoltare atat timp cat piata inca are problemele majore care trebuie rezolvate si care ii fac pe investitori sa se gandeasca de doua ori inainte de a intra la tranzactionare.

VIDEO Hiromi Uehara, una dintre cele mai mari pianiste din lume, in concert la Bucuresti

In seara aceasta, pe scena Salii Radio din Bucuresti va urca una dintre cele mai importante pianiste de jazz, la ora actuala: japoneza Hiromi Ueahara.

CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Peste 1. 300 de copii urmeaza sa fie inscrisi in invatamantul primar in etapa a II-a, care incepe marti, 25 martie, dupa ce in prima etapa nu au gasit loc in scolile dorite, iar parintii au omis sa bifeze pe cererea de inscriere mentinerea optiunii pentru scoala de circumscriptie. Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a publicat topul scolilor din tara unde au fost depuse cele mai multe cereri.

Una dintre cele mai mari companii romanesti in domeniul constructiei de centrale electrice intra pe piata Moldovei

Romelectro Bucuresti, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice din Romania impreuna cu ISPE Institutul de Studii si Proiectari Energetice) si-au deschis reprezentante la Chisinau. Initiativa face parte dintr-un program amplu de extindere pe pietele externe.

FOTO Top 10 cele mai ciudate si inspaimantatoare lucruri pe care oamenii au incercat sa le introduca ilegal in tara

Majoritatea pasagerilor care calatoresc pe calea aerului si trec prin controalele obligatorii din aeroporturi se gandesc sa nu depaseasca, eventual, cantitatea de lichid permisa la bordul avionului, de 100 de ml. Nu este si cazul persoanelor care au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai bizare lucruri descoperite la punctele de de control de angajatii aeroporturilor.

Top 10: cele mai controversate masini din toate timpurile

Constructorii de masini au incercat de-a lungul timpului sa iasa in evidenta cu automobile cu un design total diferit, unii au reusit sa castige clienti noi si sa inregistreze vanzari bune, altii doar au suparat fanii sau mai rau si-au inchis fabrica,.

A cerut sa fie omorat cainele, iar cenusa acestuia sa fie impartita in mod egal- 9 din cele mai ridicole marturii ale avocatilor de divorturi

Despartirile au adesea capacitatea de a scoate ce este mai rau din oameni. Cel putin asta reiese din raspunsurile pe care le-au dat avocatii de divorturi pe portalul Reddit, provocati de Huffington Post.

Top 5 cele mai ciudate restaurante din Europa! Experiente inedite ce merita incercate

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua cina intr-un restaurant ce seamana cu stomacul unui extraterestru, in altul special conceput doar pentru doua persoane, sau, poate, chiar in aer? Iata care sunt 5 dintre cele mai inedite restaurante pe care le gasesti in Europa.

Cum isi taxeaza ilegal clientii una dintre cele mai mari firme de leasing din Romania

O companie de leasing umfla ratele clientilor prin adaosuri comerciale si TVA aplicate politelor de asigurare CASCO, lucru interzis categoric de lege. Printre cei astfel pagubiti se numara chiar managerul unei firme de brokeraj in asigurari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )