Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 5 cele mai ciudate restaurante din Europa! Experiente inedite ce merita incercate

ADPM ADPM,
Top 5 cele mai ciudate restaurante din Europa! Experiente inedite ce merita incercate

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua cina intr-un restaurant ce seamana cu stomacul unui extraterestru, in altul special conceput doar pentru doua persoane, sau, poate, chiar in aer? Iata care sunt 5 dintre cele mai inedite restaurante pe care le gasesti in Europa. continuă pe ADPM

FOTO Top 10 cele mai ciudate si inspaimantatoare lucruri pe care oamenii au incercat sa le introduca ilegal in tara

Majoritatea pasagerilor care calatoresc pe calea aerului si trec prin controalele obligatorii din aeroporturi se gandesc sa nu depaseasca, eventual, cantitatea de lichid permisa la bordul avionului, de 100 de ml. Nu este si cazul persoanelor care au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai bizare lucruri descoperite la punctele de de control de angajatii aeroporturilor.

CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Peste 1. 300 de copii urmeaza sa fie inscrisi in invatamantul primar in etapa a II-a, care incepe marti, 25 martie, dupa ce in prima etapa nu au gasit loc in scolile dorite, iar parintii au omis sa bifeze pe cererea de inscriere mentinerea optiunii pentru scoala de circumscriptie. Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a publicat topul scolilor din tara unde au fost depuse cele mai multe cereri.

Top 10: cele mai controversate masini din toate timpurile

Constructorii de masini au incercat de-a lungul timpului sa iasa in evidenta cu automobile cu un design total diferit, unii au reusit sa castige clienti noi si sa inregistreze vanzari bune, altii doar au suparat fanii sau mai rau si-au inchis fabrica,.

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Ggantija, Hagar Qim, Mnajdra si Tarxien sunt patru temple preistorice, unice in lume. Despre acestea se crede ca sunt cele mai vechi structuri din piatra. Datand din anii 4000 2500 i. Hr. , ele sunt mai vechi si decat.

Top: cele mai ciudate locuri unde poti comanda bauturi alcoolice

Prima optiune care iti vine in minte in momentul in care doresti o bautura alcoolica este, in mod natural, un bar din apropiere. Insa, din ce in ce mai des consumatorii pot cumpara astfel de bauturi in locuri neconventionale, chiar si spitale, scrie.

Cele mai fericite tari din lume. Romania, in top

Jetpac, un start-up din zona retelelor sociale, a analizat peste 150 de milioane de fotografii afisate pe conturile utilizatorilor de Instagram o aplicatie foto detinuta de Facebook) din 6. 000 de orase la nivel global si a realizat un clasament al.

Greenpeace a masurat poluarea aerului din Rovinari, unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara

Specialistii Greenpeace au efectuat, ieri, masuratori in privinta calitatii aerului din orasul Rovinari, acolo unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara.

Ce facilitati ciudate ofera cele mai de lux hoteluri din lume

Tocmai pentru ca este o foarte mare concurenta pe piata hotelurilor de lux, unele dintre ele au incercat sa se evidentieze oferind oaspetilor facilitati dintre cele mai ciudate. De la sapunuri pe comanda si pana la tot felul de trucuri pentru un somn mai linistit si mai odihnitor, sau apa imbogatita cu vitamine si clorofila, pentru o sanatate de fier, iata in continuare cateva dintre acestea!.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )