Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top cele mai bine imbracate vedete din 2014 Galerie foto

Antena3 Antena3,
Top cele mai bine imbracate vedete din 2014 Galerie foto

In fiecare an, Vanity Fair face topul celor mai bine imbracate celebritati. Topul este facut in urma voturilor cititorilor si editorilor publicatiei. Cum mai sunt cateva ore pana la finalul anului este timpul pentru a. continuă pe Antena3

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Top 30 cele mai importante evenimente ale anului 2014 in tenis: Finala Simonei Halep de la Roland Garros, pe primul loc

Victorii, meciuri epice, performante neasteptate, eroi noi, dar si surprize neplacute, dezamagiri, iesiri din prim-plan, controverse. Anul 2014 nu ne-a lasat o clipa de repaus. In cele ce urmeaza, recapitularea celor mai importante momente din anul pe care il lasam in urma.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

Cele mai descarcate seriale pe torrente in 2014!

In anul 2014, cel mai piratat serial a fost Game of Thrones, urmat de alte productii precum Walking Dead sau Big Bang Theory. Vezi aici intreg clasamentul! .

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, de la Roland Garros, pe primul loc

Finala pierduta de Simona la Paris Roland Garros, in fata Mariei Sharapova) e de o importanta imensa, pe care n-o va putea evalua la justa ei valoare decat istoria. In ciuda rezultatului, sau poate tocmai datorita rezultatului final, ea se va fi dovedit punctul de plecare al unui intreg val de consecinte.

VIDEO Imagini de la evacuarea feribotului care a luat foc in largul Greciei. Oficialii greci: A fost una dintre cele mai complexe operatiuni de salvare din ultimii ani

Echipele de salvare s-au luptat cu vantul puternic si cu valurile gigantice pentru a transporta mai mult de 400 de pasageri intr-un loc sigur dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei. Cel putin sapte persoane au murit, potrivit oficialilor, relateaza The Washington Post.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Caru' cu vedete: Carmen Iohannis, imagini de neuitat de la catedra! Cum arata prima doamna acum cativa ani; Surprinsi in cele mai rusinoase situatii. Pentru multe vedete, 2014 va ramane ca anul rusinii; Antonia a nascut un baietel ce va avea sclipiri de

Cum arata acum Soso, castigatorul primei editii Big Brother. Au trecut 11 ani de atunci, iar acum are cu totul si cu totul alt look. Va mai amintit de Soso, castigatorul primei editii Big Brother? Ei sunt cei mai populari scartari! Ca sa fii vedeta nu trebuie neaparat sa ai si mana larga. In timp ce unele persoane publice arunca bani in stanga si-n dreapta, altele, fara nici o legatura cu criza economica, se arata cumpatate.

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )