Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit actrita cu cei mai frumosi ochi din lume

Adevărul Adevărul,
A murit actrita cu cei mai frumosi ochi din lume

Michele Morgan, una dintre cele mai cunoscute actrite din cinematografia franceza din secolul al XX-lea, a murit la varsta de 96 de ani, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de [].

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

A fost aleasa Miss World 2016. Reprezentanta statului Puerto Rico a reusit sa obtina coroana in cadrul competitiei desfasurate in Statele Unite, potrivit B1TV. Este cel de-al doilea trofeu din.

Era unul dintre cei mai iubiti prezentatori din Romania, dar a plecat peste hotare din cauza datoriilor. Ce a ajuns sa FACA acum (FOTO)

Dupa ce ani la rand ne-a intrat in case cu fiecare emisiune sportiva pe care a prezentat-o, dar si cu fiecare meci comentat, mult timp nu am mai auzit nimic despre Cosmin Cernat. Iata ca dupa ce a.

Cel mai scump si mai urat pulover de Craciun din lume: care este pretul si de ce ai cumpara un astfel de articol vestimentar

Compania Tipsy Elves vinde cel mai scump si mai urat pulover din lume cu imprimeu de Craciun la un pret fabulos, demn de un record.

Cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis, meci inedit cu cantaretul Peter Pop

Anamaria Gherghel a fost declarata cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis la Campionatului Mondial avut din Cipru, editia 2016, fiind pentru a patra oara consecutiv cand cucereste acest titlu.

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro.

A murit actrita Zsa Zsa Gabor! Ar fi implinit in Februarie 100 de ani!

S-a stins din viata ultima actrita din epoca de aur a Hollywood-ului. Actrita Zsa Zsa Gabor a decedat in cursul zilei de duminica, dupa ce a suferit un atac de cord in locuinta ei din Bel Air, Los Angeles. Zsa Zsa Gabor avea 99 de ani si a fost casatorita de 8 ori.

FOTO O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, in varsta de 19 ani, a castigat duminica titlul de Miss World 2016, in cadrul celei de-a 66-a editii a concursului desfasurat in Statele Unite, informeaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Cel mai lung pod suspendat din lume e traversat zilnic de 23.000 de masini si rezista la cutremure de 8,5 pe scara Richter

Cifrele care descriu cel mai lung pod suspendat din lume demonstreaza ca imposibilul poate deveni realitate. Vorbim de podul ce are 3,9 kilometri, leaga doua insule din Asia, pe el trec zilnic circa 23. 000 de masini si e facut sa reziste la cutremure de 8,5 pe scara Richter.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )