Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP Cele mai eco capitale din lume: iata de ce sa te muti aici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP Cele mai eco capitale din lume: iata de ce sa te muti aici

Tu unde ai vrea sa traiesti? Cele mai eco capitale din lume, unde respiri cel mai curat aer, au fost dezvaluite intr-o analiza a Organizatiei Mondiale de Sanatate, potrivit The Telegraph . Iata unde merita sa te muti, daca nu mai vrei sa stai in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

A inceput CEL MAI DUR concurs din lume: Iata romanul care ne reprezinta! (VIDEO)

Cea mai grea cursa de anduranta din lume a luat startul la Salzburg, in Austria, de unde 31 de atleti, din 20 de tari, trebuie sa ajunga la Monaco, pe jos sau cu parapanta, scrie Agerpres. in cursa.

A inceput CEL MAI DUR concurs din lume: Iata romanul care ne reprezinta! (VIDEO)

Cea mai grea cursa de anduranta din lume a luat startul la Salzburg, in Austria, de unde 31 de atleti, din 20 de tari, trebuie sa ajunga la Monaco, pe jos sau cu parapanta, scrie Agerpres. in cursa.

Voi cu Voicu: Detalii socante din viata celei mai cunoscute clarvazatoare din lume - Baba Vanga

Parapsihologul Alina Albert a spus, sambata, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, povestea uneia dintre cele mai cautate clarvazatoare din Balcani, Baba Vanga. Alina Albert a povestit ca Vanga, pe.

A murit unul dintre cele mai colorate personaje din fotbal

Louis Nicollin, presedintele clubului francez Montpellier, a decedat joi, chiar in ziua in care a implinit 74 de ani, dupa ce a suferit un infarct, informeaza cotidianul francez Le Figaro. Unul.

Povestea odioasei Vera Renczi, una dintre cele mai crude criminale din istorie: si-a ucis cu stricnina cei 35 de soti si amanti

Pesonaj diabolic, misterioasa, de o frumusete ireala care lua mintile barbatilor, Vera Renczi, nascuta la sfarsitul secolului al XIX-lea la Bucuresti, a ramas in istoria criminalisticii drept cea mai odioasa criminala.

Cel mai putin vizitate tari din lume: Moldova, pe podium in Europa

Organizatia Mondiala a Turismului UNWTO), cu sediul in Madrid, a dezvaluit topul celor mai putin vizitate tari din lume, iar in ceea ce priveste statele europene, Moldova se afla, din pacate, intre primele trei cele mai sarace in vizitatori.

Pamela Anderson a implinit 50 de ani: povestea femeii cu cele mai multe aparitii pe coperta revistei Playboy

Actrita canadiana Pamela Anderson, unul dintre cele mai cunoscute sex simboluri din intreaga lume, a implinit sambata, 1 iulie, varsta de 50 ani.

Cele mai inspaimantatoare filme horror VIDEO

Daca esti fan al filmelor horror, isi propunem o lista de 15 de productii inspaimantatoare pe care le poti urmari atunci cand isi doresti sa petreci o seara cu adrenalina, urmate, bineinteles, si de . insomii .

Halep la Wimbledon: Simona si cele mai frumoase amintiri de la Londra. Ce a mancat prima data acolo

Simona Halep 2 WTA) e printre cele mai mari vedete ale turneului din acest an, motiv pentru care site-ul oficial WTA a realizat un material special cu ea.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Suntem aproape siguri ca Samsung Galaxy Note 8 va veni cu camere duale, iar noile zvonuri ne sugereaza si performantele acestora. Mai sunt cateva luni pana ce Samsung Galaxy Note 8 va fi dezvaluit publicului, dar zvonurile despre acesta nu inceteaza sa apara. Cele mai noi informatii se leaga de camera foto duala, care ar [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )