Libnet.ro
UNICEF

09:00

TOP cele mai populare reclame la masini pe Internet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai populare reclame la masini pe Internet

Daca atunci cand trec pe langa noi, masinile sport ne atrag privirile ca un magnet, nu se intampla asa si pe Internet. In lumea virtuala, reclamele cu masini exotice sunt cel mai putin vizionate, iar cele cu modele mai putin atragatoare devin virale. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune companii aeriene low-cost din Europa: ce taxe percep si unde zboara

Nu mai ai nicio scuza sa nu calatoresti in ziua de azi oriunde in Europa sau chiar in lume, in contextul in care zborurile sunt tot mai frecvente si preturile biletele de avion pornesc de la cativa euro. Iata, asadar, care sunt cele mai bune companii.

Cele mai amuzante bancuri cu Ion. Ce-i spune Dumnezeu cand il intalneste in Rai, proaspat inecat

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este Ion, un personaj romanesc arhetipal.

Iubire pana la adanci batraneti. Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Chiar daca industria de la Hollywood le aduce popularitate vedetelor, altfel stau lucrurile in vietile lor personale. A devenit deja o obisnuinta pentru staruri sa-si schimbe partenerii dupa cum bate vantul. Cu toate acestea, unele dintre vedete americane de film sau muzica traiesc de ani buni o poveste de dragoste.

Bilant in imagini. Cele mai importante evenimente politice ale Cabinetului Ciolos, surprinse intr-o serie de fotografii graitoare

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a publicat pe pagina sa de Facebook, o serie de imagini in care sunt surprinse cele mai marcante evenimente politice si sociale desfasurate in anul de guvernare al tehnocratilor.

Cele mai interesante aparitii de la AFI Awards

Ne aflam in plin sezon al galelor de premii, iar editia a 17-a a AFI Awards tocmai a avut loc in Beverly Hills. Iata ce vedete au participat si ce productii au fost celebrate.

Cele mai bantuite locuri din lume. Castelul Edinburgh, Conacul Monte Cristo, Cimitirul Highgate si fantomele lor

De-a lungul timpului au aparut tot felul de legende cu privire la cladiri sau locuri ce ar fi bantuinte. in cele ce urmeaza va vom prezenta o lista cu 10 astfel de locuri, considerate a fi cele mai bantuite de pe planeta.

Globurile de Aur 2017: Filmele La La Land, Machester by the Sea si Moonlight printre cele mai nominalizate (FOTO)

Globurile de Aur, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului la Hollywood, isi deschid portile pentru decernarea premiilor celor mai apreciate filme. Premiile celei de-a 74-a editie a evenime.

Cele mai reusite bancuri cu personaje istorice. Cum il pune la punct Horia pe un conte de la curtea imparatului

De-a lungul timpului si regii ori presedintii marilor state au ajuns subiectele multor glume facute pe seama lor. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri unde regasim personaje ca Napoleon sau Winston Churchill.

Previziunile turistice ale anului 2017: lunile cu cele mai ieftine vacante

Cu preturi mai mici in medie cu 40-45%, calatoriile in lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai ieftine din an.

Sony, LG si Samsung isi lanseaza cele mai performante televizoare pentru 2017

Cei mai importanti producatori de televizoare, LG, Samsung si Sony, au profitat de prima zi a targului CES 2017 pentru a-si prezenta cele mai performante televizoare pe care le vor scoate pe piata in decursul acestui an.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )