Libnet.ro
UNICEF

08:45

TOP Cele mai prietenoase orase din lume: de ce merita sa le vedeti si voi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP Cele mai prietenoase orase din lume: de ce merita sa le vedeti si voi

In timp ce unele orase din lume si chiar europene turistii sunt speriati de atentate, exista locuri linistite, sigure si mai ales in care localnicii intampina cu zambete turistii. Iata care sunt cele mai prietenoase cinci orase din lume , in care s-ar. continuă pe Wall-Street Ro

Ea e cea mai BOGATA femeie din lume: Vezi ce avere are si daca e libera!

Femeia de afaceri Zhou Qunfei, dinHong Kong, cu oavereestimata la 7,4 miliarde de dolari, conduce topul celor mai bogate femei din lume si care au atins succesul prin propriile mijloace, potrivit.

Piata autohtona a jocurilor de noroc - printre cele mai bine reglementate din Europa

Sectorul jocurilor de noroc din tara noastra se afla printre cele mai bine reglementate piete de profil din intreaga Europa, fapt recunoscut la intalnirile pe care Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ONJN) le-a avut la nivelul Comisiei Europene si la evenimentele la care a participat, dupa cum ne-a spus Odeta Nestor, presedintele Oficiului.

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,.

Topul celor mai bune tari din lume: ce loc ocupa Romania si cine a reusit sa doboare Germania

Un studiu recent dezvaluie topul celor mai bune tari din lume, clasamentul fiind intocmit pe baza mai multor criterii, printre care calitatea vietii si nivelul economiei.

Trei noi curse aeriene de pe unul dintre cele mai active aeroporturi din Europa. Unde puteti calatori de la Iasi in acest an

Reprezentantii Aeroportului International Iasi au anuntat ca Blue Air va opera trei noi curse din capitala Moldovei. De la mijlocul acestui an, se va putea ajunge mai usor catre Glasgow, Florenta si Milano.

Cea mai scumpa delicatesa din lume, trimisa de romani la export in anii 60. Caviarul din Delta Dunarii iti da acel sentiment de milionar

Delicatesele din Delta Dunarii sunt prezentate ca fiind cele mai scumpe din lume, intr-un filmulet de prezentare realizat de englezi in anul 1962.

Judecatorul comunist care a dat cele mai dure sentinte politice. Era corupt si intretinea relatii sexuale cu rudele detinutilor

Alexandru Petrescu a ramas in istoria Romaniei ca fiind omul care a dat cele mai dure sentinte politice, dupa mai multe procese inventate. Arhivele CNSAS arata ca a fost corupt si s-a remarcat prin cruzime fata de detinuti, obisnuind inclusiv sa intretina relatii sexuale cu rudele celor arestati.

Cele mai parfumate plante de interior

Inspirati de Bhg. com, ne-am gandit sa facem o lista cu cele mai parfumate plante de interior.

Cinci dintre cele mai mari societati globale de certificare - licentiate sa activeze in Romania

Cinci dintre cele mai importante societati de certificare la nivel global au obtinut licenta de functionare pe piata noas and 172;tra, dupa cum ne-a spus doamna Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

Cele mai brutale executii din istorie. Metodele terifiante si greu de imaginat prin care au fost schingiuti pana la moarte condamnatii

De-a lungul istoriei oamenii au inventat metode de tortura si executie deosebit de brutale. Oamenii condamnati erau chinuiti prin tehnici sangeroase inimaginabile.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )