Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai interesante 10 destinatii turistice din Romania, conformTripAdvisor: orasul in care modernul si traditia se combina perfect

Adevărul Adevărul,
Cele mai interesante 10 destinatii turistice din Romania, conformTripAdvisor: orasul in care modernul si traditia se combina perfect

Pentru cei ce se gandesc anul acesta la explorarea meleagurilor natale si nu au stabilit inca ruta, TripAdvisor a realizat un clasament al celor mai frumoase zece destinatii turistice din Romania. continuă pe Adevărul

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

Cele mai tari 10 bancuri politice. Stiti de ce parlamentarii nu sunt niciodata jefuiti si au salarii atat de mari?

Oamenii politici au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva din cele mai reusite bancuri cu politicieni.

Acorduri de infratire, semnate de primarii din Romania si Republica Moldova

1000 de primari din Romania si Republica Moldova s-au reunit, duminica, la Palatul Parlamentului, in cadrul Conferintei Reprezentantilor Comunitatilor Locale din Romania si Republica Moldova. in cadrul conferintei, ei au votat eliminarea granitelor birocratice intre cele doua state, a informat Platforma Unionista Actiunea 2012.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Calatoriile au devenit din ce in ce mai ieftine datorita zborurilor low-cost, insa chiar si asa trebuie sa fii atent unde alegi sa mergi, mai ales daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti. Iata care sunt cele mai scumpe destinatii de vacanta din.

Cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider. Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru urmatoarea vacanta.

Turistii au decis: acestea sunt cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider . Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru.

Cele mai interesante orase subacvatice din lume: atractii scufundate care pot fi vizitate VIDEO

Chiar daca este mai dificil sa ajungi in adancul apelor pentru a vizita orase, monumente sau chiar inchisori scufundate, exista mai multe astfel de locuri care pot fi admirate. Iata numai o parte dintre acestea, cu adevarat spectaculoase.

Si-au stins supararea in discoteca! Cele mai frumoase tenismene din Romania, neconvocate pentru meciul cu Germania, s-au distrat copios intr-un club

Echipa de Fed Cup a Romaniei va infrunta Germania pe 16 si 17 aprilie, intr-un duel care se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj.

Cele mai importante sarbatori din satul romanesc. Cu ce produse sunt atrasi turistii: de la branza facuta la stana la dulceata de soc si mierea de tei

Manifestarile care se desfasoara in satele din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru turisti, pentru ca aici se gasesc produsele traditionale care lipsesc de pe rafturile hypermaketurilor, dar si atmosfera de altadata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )