Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele mai lungi trei razboaie din istorie. Istoria conflictului care a durat peste 780 de ani

Adevărul Adevărul,
Cele mai lungi trei razboaie din istorie. Istoria conflictului care a durat peste 780 de ani

Razboaiele au fost o realitate constanta a istoriei. O parte au fost rapide si decisive in timp ce altele s-au intins pe durata a mai multor secole fiind purtate de generatii intregi din perioada istorice diferite. Trei dintre conflictele inregistrate in istoria omenirii bat orice record. continuă pe Adevărul

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax.

Care au fost cele mai vandute jocuri video din ultimii 25 de ani

O companie de cercetare de piata 8213; NPD Group 8213; a realizat lista celor mai vandute jocuri video din fiecare an, incepand din 1995 pana in prezent. Gusturile par sa se schimbe in mod regulat in industria jocurilor video, dar o privire asupra listei cu cele mai vandute jocuri din ultimii 25 de ani arata cum gamerii au ramas fideli unora dintre cele mai cunoscute francize din industrie.

Lalele donate de furnizorul Casei Regale Olandeze uneia dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara

Peste 20. 000 de flori vor alcatui, in aceasta primavara, o simfonie de culori intr-una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards

O multime de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor de televiziune au participat aseara la ceremonia de decernare a SAG Awards 2020. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii din punct de vedere vestimentar! .

Un roman ocupa locul 4 in topul celor mai demonici barbati din istorie. Despre cine este vorba

Un site care se ocupa cu unele dintre cele mai ciudate topuri a realizat un clasament al celor mai rai oameni din toate timpurile. Lista nu a fost insa intocmita in functie de numar crimelor pe care acestia le-au realizat, ci in functie de brutalitatea actiunilor.

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

STUDIU SAP: Asistenta si suportul oferite consumatorilor - cele mai importante aspecte in alegerea unui brand

Aproximativ 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, conform unui sondaj realizat de SAP.

Fanii Neversea sunt chemati sa retraiasca cele mai frumoase momente ale festivalului

Pana la editia din vara a festivalului Neversea, care va avea loc intre 2 si 5 iulie, la Constanta, unul dintre cele mai asteptate momente de catre fanii festivalului NEVERSEA este lansarea Aftermovie-ului editiei 2019, in care sunt cuprinse cele mai frumoase amintiri si momente traite la editia precedenta.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Topul judetelor cu cele mai mari rate la imprumuturi

Datoria publica totala a Romaniei insumeaza peste 366,4 miliarde lei. Cel putin asta era suma la finalul lunii noiembrie 2019. inseamna ca fiecare cetatean este dator cu 18. 770 lei. Bineinteles, in aceasta valoare intra si datoria locala. Adica imprumuturile facute de primarii. Acestea reprezinta circa 4% din total datorie guvernamentala a statului, adica 14,3 miliarde lei. Vezi in text judetele cu cele mai mari rate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )