Libnet.ro
UNICEF

12:30

TOP eJobs: Domeniile pentru care firmele din Romania cauta sa angajeze cel mai mult

Hotnews Hotnews,
 TOP eJobs: Domeniile pentru care firmele din Romania cauta sa angajeze cel mai mult

Angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane in primele noua luni din 2017, arata datele publicate marti de compania care detine platforma de recrutare online eJobs. continuă pe Hotnews

TOP eJobs: Domeniile pentru care firmele din Romania cauta sa angajzeze cel mai mult

Angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane in primele noua luni din 2017, arata datele publicate marti de compania care detine platforma de recrutare online eJobs.

Mesaj din Londra, de la un temut interlop, pentru toti interlopii din Romania. Clipul viral postat de Dinu Sovea

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a ajuns o mica vedeta pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante a publicat pe Facebook un nou clip video.

Cei mai mari angajatori din Romania. Din ce domenii provin

In primele noua luni ale anului, angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane, potrivit eJobs Group. Cei mai mari angajatori, in functie de numarul de anunturi de recrutare publicate pe platforma eJobs. ro, au fost companiile.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

100 de firme din Romania pot primi consultanta in marketing, strategie si management, printr-un program european

Platforma europeana de consiliere in materie de investitii, BERD si Uniunea Europeana lanseaza un program pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, Bulgaria si Grecia prin care sa le ofere acces la consultanti locali si internationali, care sa le ajute sa isi dezvolte afacerile. Din Romania vor fi selectate 100 de IMM-uri. Ce conditii trebuie sa indeplineasca.

[P] 5 motive pentru care este recomandat sa-ti rezervi vacanta direct de pe mobil

Bucuresti, 6 noiembrie. De cativa ani, dezvoltarea exponentiala a comertului online de la nivel international a generat schimbari masive si in Romania. Astfel, tot mai multe business-uri au investit intr-o prezenta sustinuta in mediul online pentru a tine pasul cu nevoile consumatorilor, dar si pentru a nu ramane in urma competitiei. In prezent, se da o noua batalie. Dat fiind faptul ca utilizatorii isi petrec timpul intr-o proportie covarsitoare) pe telefonul mobil, companiile cauta sa se alinieze tendintelor printr-un alt salt tehnologic: optimizarea experientei clientului pe device-urile portabile. Industria turismului nu face exceptie: cateva agentii de travel online din Romania au incercat sa se adapteze noului trend international, insa foarte putine au reusit sa inregistreze performante impresionante intr-un timp scurt. Cu ajutorul acestora, turistii isi rezerva acum vacante de la A la Z direct de pe mobil. Specialistii analizeaza noile tendinte si detaliaza de ce este recomandat sa utilizezi tehnologia mobila pentru rezervarea urmatoarei tale vacante, in locul laptopului sau PC-ului.

in Romania se discuta pe fata despre banii furati pentru care merita sa stai un an in inchisoare

Europarlamentarul Catalin Ivan considera ca in tara noastra se discuta acum liber despre suma de bani pentru care cineva este dispus sa faca inchisoare si spune ca singurul lucru care ii deranjeaza pe cei care fura este sa ramana fara banii pe care i-au furat.

Studiu de mistery shopping: Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal

Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal de doar 63,39%) dupa cel mai recent studiu de Mystery Shopping efectuat de echipa VBS Business Solutions. La nici unul dintre cele sapte cabinetele de planificare familiala evaluate, afiliate spitalelor de stat din Bucuresti, pacientul nu a avut perceptia ca recomandarile oferite de medic sunt, cu siguranta, cele mai potrivite pentru el.

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )