Libnet.ro
UNICEF

07:00

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna ianuarie 2018

Hotnews Hotnews,
 Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna ianuarie 2018

Locul 10: Regulile creierului - John Medina; Locul 9: 10 pasi pentru a deveni un parinte aproape) perfect - Mary Ellen Renna; Locul 8: Miezul noptii la Pera Palace. Nasterea Istanbulului Modern - Charles King. Intra in articol pentru a vedea ce carte ocupa locul 1!. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai bune sezoane ale serialelor din toate timpurile

Realizatorii de seriale se intrec in productii care mai de care mai captivante, reusind sa atraga zeci de milioane de fani in intreaga lume, fiecare dintre ei avand unul sau mai multe sezoane preferate pe care le revad cu acelasi entuziasm.

Cele mai loiale zodii, care se dedica in totalitate familiei

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga durata. Un Taur este semnul zodiacal ale carui relatii, odata stabilite,.

Cele mai loiale zodii: se dedica in totalitate familiei

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga sau mai scurta durata. Acestea sunt persoane extrem de iubitoare si se dedica in totalitate familiei.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

BBC despre Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti: Cum o revolutie violenta a dat nastere unei marci globale

Pe masura ce gloantele suierau pe strazi si gazul lacrimogen se invartea prin aer ca o ceata toxica, Florin si Mariuca Talpes stiau ca viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Asa incepe povestea companiei Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti, dupa cum scrie publicatia BBC.

BBC, despre Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti: Cum a dat nastere o revolutie violenta unei marci globale

Pe masura ce gloantele suierau pe strazi si gazul lacrimogen se invartea prin aer ca o ceata toxica, Florin si Mariuca Talpes stiau ca viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Asa incepe povestea companiei Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti, dupa cum scrie publicatia BBC.

Cele mai tari reclame de la Super Bowl 2018. Au platit zeci de milioane de dolari sa apara!

In pauzele publicitare ale finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, au fost difuzate super reclame pentru difuzarea carora s-au platit milioane, chiar zeci de milioane de dolari, data fiind audienta fantastica a transmisiei.

Vulnerabilitate MAJORA intr-unul din cele mai populare softuri. Sfaturile IT-istilor (FOTO)

Specialistii sud-coreeni in securitate cibernetica au descoperit, recent, o vulnerabilitate intr-unul dintre cele mai utilizate softuri la nivel mondial. Este vorba de plugin-ul Flash Player de la Adobe, ai carui.

25 de apeluri la Salvamont, in ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost la Brasov

Salvamontistii au primit 25 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )