Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP 10 anul 2014: cele mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii

România Liberă România Liberă,
TOP 10 anul 2014: cele mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii

Plasarea unui robot pe o cometa, fuziunea nucleara cu laser si o unda de tractare spatiala se regasesc intr-un Top 10 al celor mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii in 2014, alcatuit de o prestigioasa revista stiintifica. continuă pe România Liberă

Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Anul 2014 afost extrem de generos cu lansarile de jocuri. Continuari ale unor serii, dar si titluri noi si-au gasit locul in colectia de gaming din anul acesta. in 2014 am putut asista la lansarile catorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie ca este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reusit sa ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri pe care ni le-a oferit. Cum sfarsitul anului se apropi, am decis sa ne uitam [].

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

De pe Windows Phone, Microsoft si-a portat cele mai importante aplicatii pe iOS si Android

Printr-o miscare de trupe neobisnuita, cei de la Microsoft au decis sa-si aduca pe iOS si Android cele importante aplicatii proprietare de pe Windows Phone. Daca mai exista vreun dubiu legat de faptul ca cei de la Microsoft pot fi imuni la popularitatea iOS si Android, acesta a fost spulberat astazi. incepand de astazi, o serie de aplicatii care au facut valuri pe Windows Phone, sunt disponibile tuturor utilizatorilor de smartphone, indiferent daca folosesc un iPhone sau un Android. Respectiva [].

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

TOP 10 vedete care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, relateaza Mediafax.

Traditii de Sarbatori! Top 9 cele mai ciudate obiceiuri de pe intreg globul!

De la busteanul impodobit de locuitorii din Catalunia si pana la Noaptea Ridichiilor Mexic) sau panzele de paianjen aducatoare de noroc, iata care sunt cele mai ciudate traditii de Sarbatori din toata lumea.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Darius Valcov: Mentinem acciza la nivelul din anul 2014. Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand din 2015 (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov a declarat miercuri ca accizele vor fi mentinute la nivelul din 2014. Mentinem acciza la nivelul din anul 2014. Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de.

Cris-Tim incheie anul 2014 cu o cifra de afaceri de 90 milioane de euro

Producatorul de mezeluri Cris-Tim va incheia anul 2014 cu o cifra de afaceri estimata la nivelul grupului de aproximativ 90 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2013, potrivit unui comunicat de presa al firmei.

Romanii ar putea plati cele mai mari facturi la intretinere din ultimii 3 ani (VIDEO)

Pe romani ii asteapta cele mai mari facturi la intretinere din ultimii trei ani. in Bucuresti, in conditiile in care nu s-a scumpit inca caldura, sau s-au scumpit gazele si alte servicii, maxim 10% e cres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )