Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top trei zodii care vor avea parte de schimbari drastice. Ele traiesc cea mai buna perioada

Adevărul Adevărul,
Top trei zodii care vor avea parte de schimbari drastice. Ele traiesc cea mai buna perioada

Urmatoarele doua saptamani ale lunii iunie vor aduce schimbari drastice pentru acesti nativi, potrivit previziunilor astrologice, care anunta evenimente importante. continuă pe Adevărul

ADRIAN STANESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: Apartamentele cu doua camere - cele mai cautate de clientii care vor o locuinta

Apartamentele cu doua si trei camere raman, de departe, cele mai cautate de catre clientii care vor sa isi achizitioneze o locuinta, prezenti la ultima editie a Targului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima editie a Targului Imobiliarium, care s-a desfasurat in perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenti aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numarul fiind in crestere comparativ cu editia precedenta.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

UPDATE in sedinta care se desfasoara marti la Palatul Victoria,premierul Viorica Dancilaa declarat potrivit unor surse,ca ar fi bine sa se ridice in picioare politicienii care vor sa.

Trei colosi din Glory se bat, joi, la Bamboo in Gala SAS GYM

Fanii sporturilor de contact sunt rasfatati in aceasta perioada, iar joi, 13 iunie, de la ora 21. 00, acestia vor avea parte de un nou show de senzatie.

Cine sunt actorii care vor juca rolurile principale in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1

Antena 1 a anuntat cine sunt cei trei actori care vor interpreta rolurile principale in noul serial al postului, Sacrificiul, care va debuta in aceasta toamna.

Toti romanii care vor credite la banca trebuie sa stie asta! Ce fel de dobanda trebuie aleasa pentru o plata eficienta

Romanii care au nevoie de un credit sunt sfatuiti sa se gandeasca foarte bine inainte de a aplica pentru acesta. Sumele pe care le vor returna difera in functie de dobanda pe care o aleg, fixa sau variabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )