Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Adevărul Adevărul,
Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Nominalizarile la premiile British Academy Of Film And Television Arts BAFTA) 2016 au fost anuntate, vineri dimineata, la Londra, drama Bridge of Spies, inspirata din fapte reale, petrecute in timpul Razboiului Rece, si Carol, care prezinta relatia dintre doua femei, primind cele mai multe nominalizari.

Top cele mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie

In topul celor mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie este Chelsea Football Club. Echipa britanica a platit jucatorilor, sezonul trecut, cele mai mari salarii din Premier League, in valoare totala de 215,6 milioane de lire sterline aproximativ 290 de milioane de euro).

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi de i

Facebok-ul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda in numeroase derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi i

Facebookul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards au existat indeajuns de multe aparitii vestimentare nefericite care i-au facut pe criticii de moda sa comenteze sarcastic. Iata cateva din cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

Muzeul Luvru din Abu Dhabi, printre cele mai spectaculoase obiective turistice care vor fi inaugurate anul acesta

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, a realizat o lista cu cele mai incitante noi destinatii de calatorie in 2016.

Cele mai recomandate rugaciuni de catre duhovnici renumiti. Fara rugaciune esti pur si simplu un bulgare de pamant, care nu ai nici un fel de fata

Printre cele mai folositoare rugaciuni, duhovnici renumiti din manastirile romanesti au indicat de-a lungul timpului rugaciunea inimii, rugaciunea incepatoare sau rugaciunea Sfintei Treimi.

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

La placinte inainte! Cele mai iubite retete de placinta. incearca-le si tu!

Placintele aduc cu ele aromele copilariei. Gandindu-te la placinte, te si vezi langa soba bunicii unde, la cuptor, se rumenesc bunatati de soi. Va prezentam cele mai iubite retete de placinta, trimise de cititoarele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )