Libnet.ro
UNICEF

19:46

Topul celor mai bine platiti actori: cat castiga greii industriei cinematografice

Playtech Playtech,
Topul celor mai bine platiti actori: cat castiga greii industriei cinematografice

Dwayne Johnson, luptatorul de wrestling devenit actor, cunoscut si sub numele The Rock, a fost din nou pe lista Forbes al celor mai bine platiti actori. Actorul a castigat o suma estimata la. continuă pe Playtech

Top 10 cei mai bine platiti actori de la Hollywood. El este actorul care ocupa primul loc in clasament

Revista Forbes a dezvaluit care sunt cei mai bine platiti actori de la Hollywood din acest an. Primii zece au incasat averi de la 40 pana la aproape 90 de milioane de dolariin perioada 1 iunie 2019 1.

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

Actorul care primeste 1 milion de dolari pentru o postare pe Instagram. Este si cel mai bine platit din lume pentru filmele in care joaca

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine platiti actori din lume si pentru al doilea an consecutiv locul 1 ii apartine unui fost practicat de wrestling. Cu incasari de 87,5 milioane de dolari, in intervalul 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, Dwayne Johnson detine din nou suprematia in clasamentul bogatilor din cinematografie.

Cel mai bine platiti actori de la Hollywood: pe primul loc s-a clasat actorul Dwayne Johnson cu venituri de 89,4 milioane de dolari

Dwayne The Rock Johnson a devenit cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv. Actorul a inregistrat venituri de 89,4 milioane de dolari.

Unul din cinci romani o ia de la zero in cariera. Topul celor mai sigure locuri de munca

Putin peste 20% dintre angajatii romani care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca iau serios in calcul sa-si schimbe domeniul de activitate din cauza efectelor pandemiei de Covid-19, fiind inclusiv dispusi sa o ia de la zero in cariera.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Ciolacu raspunde la criticile ambasadorului SUA. O sa citez un proverb romanesc: Masoara de 10 ori si taie o data! E mai bine!

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a declarat ca ar fi fost mai util ca ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman sa transmita un mesaj de unitate in combaterea traficului de persoane, in loc sa imparta institutiile statului in bune si rele, in functie de criterii subiective.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )